"PRIJAVIO SAM SE I NAŠAO LJUBAV ŽIVOTA" Stefan traži da im DRAGANA MIRKOVIĆ bude kuma! Bogdanka stidljivo: Gledaju mama i tata!
Foto: Petar Aleksić

RAME UZ RAME SA DRAGANOM

"PRIJAVIO SAM SE I NAŠAO LJUBAV ŽIVOTA" Stefan traži da im DRAGANA MIRKOVIĆ bude kuma! Bogdanka stidljivo: Gledaju mama i tata!

Stars -

Svakog vikenda, od 20 časova, pratite šou "Rame uz rame sa Draganom", a pored sjajnih koreografija i nastupa, tamo se dešavaju lepe i zanimljive ljubavi.

Tome svedoče veza Bogdanke Kelče i Stefana Vukašinovića. Njih je rad na ovom projektu spojio, a iz drugarstva se rodila ljubav.

Stefan Vukašinović, Bogdanka Kelča, Rame uz rame sa Draganom
foto: Petar Aleksić

- Za ovaj šou sam se prijavio kako bih našao ljubav svog života i da bih izdominirao na sceni. Ljubav svog života sam našao i još više dominiram na sceni - rekao je Vukašinović.

01:44

PRIJAVIO SAM SE I NAŠAO LJUBAV ŽIVOTA Stefan traži da im DRAGANA MIRKOVIĆ bude kuma! Bogdanka stidljivo: Gledaju mama i tata!

Potom je ona otrkila svoje razloge za prijavljivanje za ovo takmičenje:

- Došla sam da proverim na kojem sam nivou što se plesa tiče, a ovo sa Stefanom je samo dodatak, nisam to planirala. Eto, lepa je.

Kažu da ih je ljubav na sceni iznenadila, ali i da su je spremno dočekali. Ako se odluče da stanu na ludi kamen, možda im Dragana Mirković bude kuma, ipak ih je ona upoznala:

- To mi je palo na pamet kao ideja - rekao je on.

- Još je rano za udaju, gledaju mama i tata. Još je rano, polako samo.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Kurir.rs

Bonus video:

02:04

RAME UZ RAME SA DRAGANOM: Prvi kontakt Dejana Milićevića sa kandidatima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track