DA LI SE SEĆATE BLIZANACA SA CRVENIM PRAMENOVIMA IZ VELIKOG BRATA? Promenili su profesiju i sada izgledaju skroz DRUGAČIJE (FOTO)
Foto: Printscreen

hit

DA LI SE SEĆATE BLIZANACA SA CRVENIM PRAMENOVIMA IZ VELIKOG BRATA? Promenili su profesiju i sada izgledaju skroz DRUGAČIJE (FOTO)

Stars -

Kroz rijalit "Veliki brat" prošle su brojne ličnosti upamćene po svojim upečatljivim ličnostima. Neki su poznati, a neki su se izdvojili po svojim stajlinzima i stavovima. Bilo je tu starleta, političara, pevača.

Uvek je bilo zanimljivo videti i blizance u rijaliti šou, a više puta se dešavalo da upravo to bude slučaj u tim formatima.

Mnogo blizanaca je prošlo kroz rijaliti šou programe, a jedni od njih su i braća Admir i Enis iz Živinica.

Enis i Admir
foto: Printscreen

Braća su bila prepoznatljivi po dužoj crnoj kosi sa krajevima ofarbani u crveno. U rijalitiju se dobro plasirao Enis, koji se plasirao u finale i osvojio drugo mesta, a pobedio Vladimir Arsić Arsa.

Braća su danas potpuno drugačija, crvene krajeve su isekli, a danas bi mnoge devojke pale na njih. I dalje se oblače isto i svaka njihova fotografija prikupi veliki broj lajkova.

1 / 2 Foto: Printscreen

Braća se danas bave di-džejingom, te nastupaju na nastupima sa velikim zvezdama poput Bobana Rajovića, Lepe Brene i drugih.

Kurir.rs / Pulsonline

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track