PRE DVE GODINE ODUZEO SEBI ŽIVOT ZBOG DUGOVA: Stravična sudbina pevača Granda "Dugovao je zelenašima, kamata je rasla..."
Foto: Printscreen

tuga

PRE DVE GODINE ODUZEO SEBI ŽIVOT ZBOG DUGOVA: Stravična sudbina pevača Granda "Dugovao je zelenašima, kamata je rasla..."

Stars -

Pevač Dragiša Mitić Gile, koji se proslavio u produkcijskoj kući "Grand", izvršio je samoubistvo 2020. godine, u rodnom mestu Knićanin, kod Titela, a njegova smrt potresla je brojne kolege, ali i meštani.

Dragiša Mitić Gile
foto: Printskrin / You Tube

Gile je iza sebe ostavio suprugu i dva sina, a kako su tada mediji navodili, on je pre više od dve godine digao ruku na sebe zbog dugova.

Pevač se obesio u napuštenom domu njegovih roditelja, a telo je pronašao njegov rođeni brat.

- Niko ne može da veruje da Gileta više nema. Celo selo plače za njim. I ne samo ovo naše, već i sva susedna. Da krenete redom od kuće do kuće, nećete naići ni na jednog domaćina koji ga nije poznavao i voleo. Čuli smo da ga je brat pronašao obešenog u kući njihovih roditelja koji više nisu živi - rekao je tada za "Alo!" jedan od meštana sela u kojem je Gile živeo i dodao:

Dragiša Mitić Gile
foto: Printscreen/Youtube

- Bio je omiljeni pevač na svim seoskim veseljima. Bukvalno, nijedno slavlje nije moglo da se zamisli bez njegove pesme. Pevao je na gotovo svim svadbama koje su se odvijale u ovim krajevima - rekao je on.

Mitića će, kako kaže, svi pamtiti kao veselog i poštenog čoveka. Sebi je rešio da presudi zbog velikih dugova i kamata.

Dragiša Mitić Gile
foto: Printscreen/Youtube

- Gile se ubio zbog dugova. Dugovao je zelenašima. Kamata je rasla iz dana u dan, a on prihoda nije imao. Zbog korona virusa nigde nije nastupao, a i žena mu je ostala bez posla iz istih razloga - ispričao je tada naš izvor.

Gile se navodno kod zelenaša zadušio jer u banci, kao nezaposlen, nije mogao da digne kredit.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

03:37

ZVEZDE GRANDA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja