OVO NISTE VIDELI NA PRIJINOM KONCERTU U NIŠU! Zmijančeva se RAZMAHALA na bini, Aleksandra dobila PRST U OKO! KIKS ZA KIKSOM (FOTO)
Foto: Kurir

HAOS U ČAIRU

OVO NISTE VIDELI NA PRIJINOM KONCERTU U NIŠU! Zmijančeva se RAZMAHALA na bini, Aleksandra dobila PRST U OKO! KIKS ZA KIKSOM (FOTO)

Stars -

Drugi koncert Aleksandre Prijović u Nišu obeležili su tuča, kiks na bini, ali i romantična veridba pred prepunim Čairom!

Aleksandra Prijović
foto: Kurir

Da su nepredviđene situacije moguće i na bini, uverila se i sama Aleksandra, koja umalo nije "nastradala", i to ni manje ni više nego od svoje specijalne gošće na koncertu Vesne Zmijanac. I dok se na koncertu u Beogradu zamalo "prosula" po bini, kada se saplela o satenski šlep na haljini, sada je za sve bila kriva Zmijančeva.

Aleksandra Prijović
foto: Kurir

Naime, ona je tokom izvođenja pesme "Crne oči", ponesena tekstom, mahala rukom, pa je u jednom trenutku po licu zakačila i Aleksandru, koja je nekako uspela da se izmakne kako ne bi zadobila i ogrebotinu ili neku ozbiljniju povredu.

Inače, nakon što su otpevale ovaj Vesnin hit u duetu, legendarna pevačica je sve u Nišu dirnula emotivnim govorom.

Aleksandra Prijović
foto: Kurir

- Aleksandra, da ti kažem, mislila sam da neće biti moje naslednice, ali ti si, ti si prekoračila sve. Želim ti da guraš taman ovoliko koliko ja guram. A sad idemo, deco, lagano - rekla je Vesna, na šta joj se Prija zahvalila, nakon čega je otišla da se presvuče.

Osim ovog kiksa, na koncertu se desio incident i to kad su se dva mladića zakačila, te je, posle verbalnog konflikta, usledio i fizički obračun, u kojem je učestvovalo više njih. Obezbeđenje je odmah reagovalo i izbacilo ih napolje, a na izlazu su i privedeni. Aleksandra je normalno održala koncert do kraja, bez ikakvog prekida.

Aleksandra Prijović
foto: Kurir

Da celo veče ne prođe samo sa negativnim stvarima, pobrinuo se jedan dečko, koji je na koncertu verio svoju devojku. Ovu scenu sa bine je videla i zvezda večeri, koja se oduševila i u jednom trenutku prekinula koncert.

Aleksandra Prijović, Vesna Zmijanac
foto: Petar Aleksić, Kurir televizija, Kurir

- Čestitam od srca. Prelepo. Želim vam sve najlepše i nadam se da uživate večeras. Ljubim vas, nadam se da ću vam doneti sreću - poručila je Aleksandra oduševljeno, a podršku iz publike, pored njene porodice, pružio joj je i svekar Slobodan Boba Živojinović.

Podsetimo, Prija je sinoć u Nišu održala i svoj poslednji, treći po redu koncert, a na bini joj se pridružila koleginica Sanja Vučić. Sledeći na redu je Zagreb, gde će pevačica početkom decembra pevati čak pet puta.

Aleksandra Prijović
foto: Foto: Kurir

Kurir.rs

Bonus video:

00:38

Aleksandra Prijović počela drugi blok koncerta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track