MALU DŽEHVU IZNENADIO KOŠARKAŠ SA DRUGOG KONTINENTA: Na kućnu adresu stigao romantični poklon, a tu je i TAJNA PORUKA! (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

PRELEPO

MALU DŽEHVU IZNENADIO KOŠARKAŠ SA DRUGOG KONTINENTA: Na kućnu adresu stigao romantični poklon, a tu je i TAJNA PORUKA! (FOTO)

Stars -

Ljubavni život Teodore Džehverović uvek je bio tema za komentarisanje na društvenim mrežama. Nakon što je mlada pevačica neko vreme provela slobodna, povezivali su je sa mnogim imenima iz javnog sveta, pogotovo sportistima, a trenutno se najviše spekuliše da je u ljubavnoj vezi sa slovenačkim košarkašem, Maticom Rebecom.

Teodora Džehverović
foto: Printskrin/Instagram

Iako je Teodora tokom celog leta uživala u ljubavi sa košarkašem i obilazila različite destinacije, sa kojih su kačili fotografije na svojim profilima na društvenoj mreži Instagram, zbog čega je baš i razotkrivena njihova veza, izgleda da im se pojavila ozbiljna prepreka.

Naime, Matic je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram saopštio da je postao deo košarkaškog kluba Kazma, koji se nalazi u Kuvajtu. On je već spakovao kofere i podelio nekoliko fotografija, a mnoge zanima kako to podnosi Teodora.

Matic Rebec, Teodora Džehverović
foto: Instagram/maticrebec, Instagram/teodoradzehverovic

Međutim, izgleda da njih dvoje uspevaju da održe vezu na daljinu pošto je Teodora podelila sliku prelepog buketa crvenih ruža, uz koji je došla i poruka, koju nije želela da pokaže, i uz to stavila kratak opis.

- Sve znaš - napisala je Teodora i dodala emotikon crvenog srca.

Teodora Džehverović
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

00:06

MALA DŽEHVA SNIMKOM PROBUDILA MAŠTU! Teodora se nameštala u MINI HALJINI, a onda grudi približila kameri, GORE MREŽE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track