"SVE BIH ELIMINISALA , OSIM JEDNOG KOJI JE IMAO SMISAO" Kaja brutalno o bivšima, priznala koji dan u životu joj je NAJSREĆNIJI
Foto: Printscreen/Instagram

SUROVO

"SVE BIH ELIMINISALA , OSIM JEDNOG KOJI JE IMAO SMISAO" Kaja brutalno o bivšima, priznala koji dan u životu joj je NAJSREĆNIJI

Stars -

Katarina Kaja Ostojić prilikiom gostovanja u emisiji "Premijera Vikend Specijal" progovorila je o planovima za budućnost kada je karijera u pitanju, ali muškarcima i ćerki koju je dobila jako mlada.

Katarina Kaja Ostojić
foto: Printskrin/Instagram

- Sa 19 godina dobiti dete je veliki izazov. To je bio najlepši dan u životu, ona me je motivisala da se borim za sebe, da budem najbolja što mogu i prištim nam neki bolji život - rekla je Kaja.

Ljubavni život pevačice je oduvek intrigirao javnost, a zbog partnera je više puta pakovala kofere. Na pitanje šta bi danas rekla "maloj Katarini" o izborima svojih partnera zamislila se, pa šokirala odgovorom:

Katarina Kaja Ostojić
foto: Printskrin/Instagram

- Mlađoj sebi bih rekla: "Ovaj ne, ovaj da...". Sve bih muškarce eliminisala, sve bih, osim jednog koji je imao pravi smisao, sve ovo ostalo je bez veze. Više puta sam se zaljubivala u mlađe muškarce - nasmejala se pevačica.

Kaja Ostojić, Katarina Kaja Ostojić
foto: Kurir televizija

Podsetimo, Kaja je nedavno odlučila da ukloni omiljenu tetovažu sa tela.

Ne znam da li se sećate moje prelepe tetovaže koju sam u jednom čudnom periodu života uradila preko celih leđa. E, sada je došao trenutak da ista ode u istoriju, a prvi korak ću napraviti danas. Držite mi fige i mislite na mene jer će ovo biti jedan jako ozbiljan poduvat jer sam se istetovirala preko celih leđa i sada odlučila da je skidam.

Kurir.rs

Bonus video:

01:09

MOJE DETE JE U AMERICI, ČEŠĆE SU OVAKVE SCENE, ZABRINUTA SAM! Kaja Ostojić: Roditelji su najviše krivi za masakr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja