PRIJA DOBILA MURAL! Suznih očiju gleda ka nebu, a na slici simboli stare SFRJ: CAJKA UJEDINITELJKA (FOTO)
Foto: Petar Aleksić, Printscreen/Instagram

HIT

PRIJA DOBILA MURAL! Suznih očiju gleda ka nebu, a na slici simboli stare SFRJ: CAJKA UJEDINITELJKA (FOTO)

Stars -

Aleksandra Prijović ima veliku bazu fanova, a to dokazuje i mural s njenim likom koji je osvanuo u jednom gradu u Srbiji.

Aleksandra Prijović, Koncert
foto: Petar Aleksić

Na njemu je Prijin lik sa jednog od koncerata u okviru turneje, i to dok s mikrofonom u ruci suznih očiju gleda u nebo. Iza nje se nalaze Beogradska arena, spomenik Pobednik na Kalemegdanu, Sebilj-česma u sarajevskoj Baščaršiji, kao i Zagrebačka katedrala s datumima kad su koncerti održani ili će tek biti održani.

Aleksandra Prijović
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, iako se u poslednje vreme dosta spekulisalo o Aleksandrinoj zaradi, pa su se cifre kretale od pola miliona evra po jednom gradu pa do 900.000 evra, Aleksandra se nije oglašavala. Međutim, sada je javno na svom Instagram profilu podelila informaciju da je njen album koji je izašao sredinom ove godine do sada pregledan 150.000.000 puta.

Ako uzmemo u obzir da je njen Jutjub kanal monetizovan i da su pesme pod njenim vlasništvom, Prijovićka je i od muzičke platforme zaradila ogromnu svotu novca. Kako se može videti na internetu, od milion pregleda na pomenutoj platformi, izvođač može zaraditi 1.000 evra, što znači da je Aleksandra samo od jutjuba zaradila čak 150.000 evra.

Naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs

Bonus video:

00:07

Aleksandra Prijović stigla na prestonički događaj

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track