POVRATAK NA VELIKA VRATA! Odnela pobedu pa tužila produkciju, zamerili joj kilograme a sada je BOMBA i spremna za nove TRIJUMFE
Foto: Printscreen

otkrivamo

POVRATAK NA VELIKA VRATA! Odnela pobedu pa tužila produkciju, zamerili joj kilograme a sada je BOMBA i spremna za nove TRIJUMFE

Stars -

Pobednica “Prvog glasa Srbije” Mirna Radulović vokalnim sposobnostima oduševila je na takmičenju, predstavljala našu zemlju na Evroviziji sa svojim koleginicama Sarom Jovanović i Nevenom Božović, a onda se potpuno povukla iz javnosti.

Nakon toga, Mirna se bukvalno prepolovila, te fotografije često objavljuje na društvenim mrežama i mnogi kažu da je postala prava bomba.

Mirna Radulović

Iako se muzikom bavila samostalno neko vreme, Mirna je sada odlučila da se vrati na velika vrata i da sa svojom sestrom bliznakinjom Nerom, ponovo okuša sreću u takmičenju za Evroviziju.

Kako izvor kaže one uveliko rade na pesmi i spremne su za Beoviziju:

- Mirna i Nera su zajedno snimile duet, koji ima tematiku koja govori o odnosu dve sestre. Znam da sada i snimaju spot i da se trenutno nalaze u Dubaiju, gde i živi njena sestra bliznakinja. Za ovu pesmu kontaktirale su aktuelne autore, Slavka Milovanovića, Keija i Mikosa Mikelija koji u poslednje vreme rade sa mnogim zvezdama. Prijavile su se za Beoviziji, i očekuju dobar plasman. Interesantno je da će njihov duo imati naziv "Nemir" što kada pogledate njihova imena daje jednu celinu. Nera i Mirna - Nemir. - rekao je izvor za Kurir.

Podsetimo, Mirna je u vezi sa MMA borcem i slike sa njim redovno objavljuje na svom profilu na Instagramu, a dosta njih im poručuje da su savršeni par.

Kurir.rs

Bonus video:

02:53

KATARINA ŽIVKOVIĆ OTKRILA KOME JE POSVEĆENA NJENA NAJEMOTIVNIJA PESMA Tekst je biografski, a svako ko je čuo imao je ISTU REAKCIJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track