VODITELJKA KRUNA SE U 12. GODINI BORILA SA AGRESIVNIM KANCEROM: "Kasnije sam mislila, kako ja ovako ISEČENA i polovna da se udam"
Foto: Printskrin Tviter

VODITELJKA KRUNA SE U 12. GODINI BORILA SA AGRESIVNIM KANCEROM: "Kasnije sam mislila, kako ja ovako ISEČENA i polovna da se udam"

Stars -

Televizijsko lice Kruna Una Mitrović pre nekoliko godina vodila je tešku životnu borbu sa kancerom, a sada živi život iz bajke.

Kruna pored Milomira Marića glavno je lice jutrnjeg programa na Hepi televiziji, a malo ko zna da je pre voditeljske karijere vodila najtežu bitku.

Voditeljka je gostovala u emisiji "Ćirilica" i pokazala kako je taj proces izgledao. Imala je težak oblik kancera. Uspešno se izlečila. Ona je bila jedna od prvih akcija fondacije "Budi human" koju je pokrenuo Aleksandar Šapić.

Kruna se prisetila najtežeg životnog perioda dok se borila sa retkom i agresivnom bolešću Burkitovim limfom te priznala da ju je uplašio broj intervencija koji je imao:

- Ja sam se pogledala u ogledalo i sabrala koliko sam intervencija imala vađenja krvi. Moja jedina briga u tom trenutku - kako ja tako isečena i polovna da se udam? - našalila se Kruna u svojoj muci.

kurir.rs/informer

Bonus video:

01:42

MORAMO DA ISPOŠTUJEMO GLEDAOCE Voditeljka u teretani pokazala izvajanu figuru: Kada čujete šta jede, PAŠĆETE U NESVEST!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track