"UBILI SMO NAŠU LJUBAV" Voditelj otkrio razlog razvoda od 25 godina mlađe supruge: Kad se nešto polomi ne treba ga lepiti!
Foto: Kurir televizija

zoran pejić peja

"UBILI SMO NAŠU LJUBAV" Voditelj otkrio razlog razvoda od 25 godina mlađe supruge: Kad se nešto polomi ne treba ga lepiti!

Stars -

Voditelj Zoran Pejić Peja nedavno je operisan, ali u žiži interesovanja bio je i zbog kraha braka sa 25 godina mlađom bivšom suprugom.

On je progovorio o mršavljenju nakon operacije, ali i o detaljima razvoda, kao i o potencijalnom pomerenju sa bivšom partnerkom Draganom.

Divan show, Zoran Pejić Peja, Zoran Pejic Peja
foto: Damir Dervišagić

- Nisam smršao 25 kilograma, otkad sam se operisao smršao sam 10 kilograma. Sa 105 došao sam na 95. Krenuo sam i u teretanu, tu sam smršao još nekih 3 kilograma.

O rastanku sa Draganom voditelj kaže:

- Ja ne volim u stvari rastanke, ali volim kada s nekim sedneš i izneseš problem, kako da rešimo to... Moja bivša supruga i ja smo se razišli tako što smo seli, popili kafu. Mi smo sami krivi, mi smo ubili našu ljubav. Nismo se razdvajali 24 sata, možeš da zamisliš kako je to bilo - rekao je on kroz osmeh, a na pitanje da li postoji mogućnost da obnove odnos, odgovorio je Peja:

- Ne može da dođe do pomirenja jer smatram da kad se nešto polomi ne treba krpiti. Ono treba gajiti dok se ne polomi, a kad se polomi nema potrebe da lepiš. Hleb ne možeš da zalepiš, papir isto, ostaće oštećenje. Mislim da od pomirenja nema ništa.

Zlata Petrović
foto: ATA Images

Nedavno je njegov sin Jovan na slavlju kod Đanija pred svima odbrusio majci Zlati Petrović, a sada je voditelj dao svoj sud o neprijatnoj situaciji.

- Jovan je skromno i fino dete, pošteno dete. On radi na televiziji kao organizator. Dete koje ne voli da se slika, ne voli estradu, ne voli da bude u tom nekom sistemu. On smatra da je moj posao moj, mamin je mamin i mi smo u obavezi da odgovaramo na pitanja. A on nije. Ima devojku sa kojom putuje, uživa. Kiša je bila, on ne voli da pokisne. I jednostavno je tako ispalo. Tako je burno reagovao. Možda ga je devojka, ili neko iznervirao. Inače je jako ljubazan - kaže Peja.

Kurir/Blic

Bonus video:

01:30

Zoran Pejić Peja o Predragu Živkoviću Tozovcu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja