OVO SU RANI RADOVI MILENE KAČAVENDE! Ovako je izgledala kao devojka, plava kosa, GRUDI u prvom planu, dole gotovo da NEMA NIŠTA
Foto: Kurir

šok

OVO SU RANI RADOVI MILENE KAČAVENDE! Ovako je izgledala kao devojka, plava kosa, GRUDI u prvom planu, dole gotovo da NEMA NIŠTA

Stars -

Milena Kačavenda privukla je ogromnu pažnju javnosti kao vatrena podrška Ane Ćurčić u prošlogodišnjoj sezoni rijaliti programa "Zadruga", da bi nakon izvesnog vremena došlo do prekida prijateljstva, a Kačavenda je i sama postala deo rijalitija.

Kačavenda je nedavno otkrila detalje i svoje biografije, te priznala čime se bavila u prošlosti.

- Ja sam Milena Kačavenda. Nisam uspela da završim fakultet, ali mi je žao što nisam, jer bih bila odličan advokat. Bavila sam se manekenstvom, izdržavala sam porodicu od toga. Svirala sam violončelo, a svoj dubok glas nikad nisam podnosila. Košarku sam igrala godinama. Ne volim izdaju, a za mene govore da sam sve manje tolarantna. Takođe, ne podnosim tužne priče, jer ni mene niko nije pitao da li sam dobro - rekla je Milena, pa nastavila:

Milena Kačavenda
foto: Printscreen

- Govorim pet stranih jezika. Mana mi je jer nisam mudra, ne čitam između redova, ali izdajica nisam. Promenila sam mnogo profesija. Bavim se trajnom šminkom, međunarodni sam trener kad je ta oblast u pitanju. Njima znači to, svesna sam toga. U svom biznisu sam dostigla maksimum, ali sam ovde da objasnim ljudima da ovde nisam zbog Ane Ćučić. Imam dva sjajna sina, obojica studiraju. Razvedena sam, jako dobro kuvam, tu sam tata-mata - istakla je Milena Kačavenda.

Kačavenda je u jednom od intervjua istakla da se tokom 90-ih godina prošlog veka bavila modelingom, a svojevremeno je na društvenim mrežama podelila fotografiju iz tog perioda na kojoj je moguće videti njeno izvajano telo u prilično izazovnoj odevnoj kombinaciji koja malo toga ostavlja za imaginaciju, a pratioci su izrazili sveopšte čuđenje jer ne mogu ovu fotografiju da povežu sa današnjim damskim stilom koji Milena neguje.

Milena Kačavenda
foto: Printscreen

Kurir.rs / Alo

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track