NIJE KUMA DUGME: Aleksandra Mladenović dočekala Vanju, na stolu gotovo kompletna KARTA PIĆA, a tu je i poslastica (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić, Zorana Jevtić

NIJE KUMA DUGME: Aleksandra Mladenović dočekala Vanju, na stolu gotovo kompletna KARTA PIĆA, a tu je i poslastica (FOTO)

Stars -

Vanja Mijatović prošle godine stala je ludi kamen sa svojim dugogodišnjim partnerom a kuma na venčanju bila je njena prijateljica i koleginica Aleksandra Mladenović.

Vanja Mijatović
foto: Printskrin/Instagram

Nikada nisu krile koliko su bliske i oduvek su rado govorile o svom odnosu, a Vanja je nedavno progovorila o turbulentnom periodu svoje kume zbog bivšeg dečka.

- Svako kreće od sebe, kad pomislimo da mi nešto ne bismo uradili očekujemo da neko drugi ne bi to uradio... Ja sam sve što sam imala uvek brutalno iskrena, jer smatram da treba takvo prijateljstvo da bude. Ona zna šta sam joj ja rekla, ali je bila zaljubljena, pa nije videla. Svašta sam rekla i lepo i rižno, ukazala sam na nešto što se meni nije dopalo u tom trenutku, ukazala sam i na ono što mi se dopalo, ja sam bila iskrena, a na njoj je šta će da uradi dalje. Pričale smo i bitno je da ide na bolje i da će sve biti u redu - poručila je pevačica.

Aleksandra Mladenović
foto: Printskrin/Instagram

Vanja je sve vreme uz Aleksandru kako bi što lakše prebrodila probleme i strahove sa kojima se suočava nakon haosa sa bivšim, a sada su na Instagramu podelile deo zajedničkog vremena i pohvalile se kako izgleda susret.

Aleksandra Mladenović
foto: Printskrin/Instagram

Ovako ju je Aleksandra dočekala, a na stolu se našlo gotovo svako piće, od zdravog do alkoholnog ali i onog za dobrodošlicu.

Na trpezi se našla i poslastica a pevačica je na fotografiji napisala:

- Nije kuma dugme.

Kurir.rs

Bonus video:

00:54

VANJA MIJATOVIĆ ŠOKIRALA, ZBOG OVOGA NE SPAVA NOĆIMA! Otkrila da li komšijama smeta: Ne ljute se, nečujno je

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track