KAKAV BLAM U ZVEZDAMA GRANDA! Učesnica počela da peva, a onda je NESTAO GLAS, usred nastupa se desio HAOS, Popović odmah reagovao
Foto: Printscreen

šok

KAKAV BLAM U ZVEZDAMA GRANDA! Učesnica počela da peva, a onda je NESTAO GLAS, usred nastupa se desio HAOS, Popović odmah reagovao

Stars -

Ove subote „Zvezde Granda“ počele su žestoko. Duel dve talentovane vršnjakinje ostavio je žiri bez teksta, ali ih i „bacio“ na teške muke.

Sedamnaestogodišnja Jovana Stanković iz Beograda večeras je zapevala „Kuda idu ostavljene devojke“ i Brenin hit „Miki, Mićo“. U istom ritmu nastavila je i talentovana Adela Smajlović (18) koja se predstavila Breninim numerama „Poželi sreću drugima“ i „Imam pesmu da vam pevam“.

Sudeći po izrazu lica čuvene osmorke jasno je bilo da su u velikoj dilemi kada su u pitanju glasovi s obzirom da su obe devojke bukvalno pokidale. Ipak, konačan rezultat bio je 4:3 u korist Adele, dok su Jovani podršku pružili Marija, Mili i Đorđe.

Zvezde Granda
foto: Printscreen

Međutim, Saša Popović odlučio je da dodatno zakuva situaciju i iskoristio svoje pravo da izjednači glasove.

-Jovana, jako lepo s obzirom da imaš samo sedamanest godina. Prilično zrelo pevanje. Mada si malo promašila izbor druge pesme. Adela standardno dobra, mada joj još uvek nedostaje mentor- istakla je Ana Bekuta, a sličnog stava bila je i Viki Miljković.

-Adela, ti moraš da se pomeriš iz ovoga jer si u dva prethodna kruga bila ubedljivija i upečatljivija. Sad te je prvi jači protivnik malo poljuljao. Možda bih u nekom momentu dala i Jovani glas. Molim te pazi za sledeći krug, moraš ozbiljnije i jače- posavetovala je Violeta.

Zvezde Granda
foto: Printscreen

Iako se zna da su iz Srebrenika potekli sjajni vokali i neverovatni talenti to je potvrdio je Đorđe David koji je reči hvale imao za obe takmičarke.

- Jovana zdravo, veselo, energično i pozitivno. Što se Adele tiče, malo mi zrelije peva i jako mi se dopada. Obe ste bile sjajne večeras- oduševljena je bila Ceca Ražnatović.

- Jovana ima bolju boju glasa, a Adela kao da je non stop na tezgi, promuklo- rekao je Bosanac, ali je takmičarka objasnila da je bolesna.

-Pa čujem ja da ti je nekako zatvoren taj vokal- konstatovao je Saša Popović, što je Adela i potvrdila.

Jovana Stanković nije krila da joj je velika čast što joj je Marija Šerifović dala glas te se sve vreme ponosno smeškala dok je slušala komplimente na svoj račun.

- Moj glas je otišao Jovani jer joj je lepša i prodornija boja glasa, nekako vedra. Kandidatkinja broj dva kaže da je umorna i bolesna, eto…- rekla je Mara, a Saša Popović je dobacio:

Zvezde Granda
foto: Printscreen

-Nije to-to na šta smo navikli od Adele!

Sličnog stava kao Marija bio je i Mili koji je nahvalio Jovanu, a na kako to biva, na samom kraju reč je dobila Snežana Đurišić i čijem timu se nalazi Adela.

-Odličan par! Ipak bih se opredelila za moju Adelu zato što znam da je bolesna i da ovo nije baš njeno veče. Znam šta ona može i verujem u nju- istakla je Sneža, koja je pohvalila talentovanu Jovanu, a potom objasnila da mentori još uvek ne rade sa svojim takmičarima.

Jovana ide u baraž, a ukoliko prođe videće ko će joj biti mentor, objasnio je Saša Popović.

Kurir.rs / Pink

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja