OVAKO STOJA PEVA MERLINOV HIT: Šokirala publiku pesmom a onda im se obratila: Ne pevam prolazne i aktuelne hitove...(VIDEO)
Foto: Dragan Kadić, Nemanja Nikolić

OVO SAMO STOJA MOŽE

OVAKO STOJA PEVA MERLINOV HIT: Šokirala publiku pesmom a onda im se obratila: Ne pevam prolazne i aktuelne hitove...(VIDEO)

Stars -

Stojanka Novaković Stoja pokazala je da ne samo da pravi fantastičnu atmosferu na svojim nastupima, već i da sjajno izvodi i pop numere, možda čak i bolje od samih originalnih izvođača.

Stoja Novaković
foto: Printscreen/Instagram

Snimak na kojem Stoja peva Dina Merlina zapalio je mreže, a pevačica je morala ponovo da ga objavi na merežama na insistiranje publike.

-Na molbu mnogih od vas, pustiću ovaj deo mog nastupa na zid Instagrama, očigledno vam se svidelo… Inače, ako na svojim nastupima i otpevam po koju tuđu pesmu, to su samo kvalitetne pesme, koje se meni lično svidjaju i od kolega koje lično cenim. Ne pevam trenutne, aktuelne ili prolazne hitove da bih se dodvorila publici i „pravila atmosferu“ u klubu. Jer Stoja je institucija – poručila je pevačica u opisu videa na kojem je pokidala pesmu Dina Merlina.

Kurir.rs/ Grand

Bonus video:

00:52

STOJA NAPRAVILA ŽURKU U KUHINJI, ZAPEVALA NA SAV GLAS! Pevačica pokazala deo luksuznog doma u Perlezu, pa ZAVRCKALA! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja