PUKLA JEDAN STAN U BEOGRADU ZA OVAJ "KIČ" NA NOGAMA! Sorajin bujni DEKOLTE pao u drugi plan, svi gledaju samo u njene ČIZME
Foto: Printscreen Premijera vikend specijal

PAPRENO

PUKLA JEDAN STAN U BEOGRADU ZA OVAJ "KIČ" NA NOGAMA! Sorajin bujni DEKOLTE pao u drugi plan, svi gledaju samo u njene ČIZME

Stars -

Soraja Vučelić nakon što se ostvarila u ulozi majke malog Kana, povukla se sa scene i slabo se oglašava za domaće medije.

Soraja Vučelić
foto: Pritnscreen

Starleta godinama unazad privlači veliku pažnju javnosti zbog svog autentičnog izgleda i drastičnih promena imidža koje su često ispred svog vremena.

Vučelićeva neretko objavljuje provokativni sadržaj na svom instagram nalogu gde je vrlo "ažurna", tako je i ovaj put postavila fotografije koje su ubrzo postale viralne.

Soraja je izpozirila vrlo oskudno obučena a na sebi je imala šljokičaste duboke čizme poznatog brenda za koje se spekuliše da vrede preko 20.000 evra.

1 / 2 Foto: Printskrin/Instagram

Mnogima je naravno njeno bujno poprsje zapalo za oko a komentari na račun njenog izgleda kao i samih čizmi nisu izostali.

"Brutalno zgodna!", "Savršena", "Lepotica", Ladno nosi čizme od pre 3 godine! Da li je to realno da se dogodi madam Soraji?", "Beyonce", "Nijedna žena ne može da izgleda tako skupo a da pokaže toliko kože".

Podsećamo, starleta je nedadvno privukla veliku pažnju svojim izgledom, odnosno obrvama.Soraja je promenila imidž i pustila duge obrve, kojima mnoge šokira.

Kurir.rs/ Nemanja K.

00:10

OGROMNI SILIKONI, A ŠLIC OTKRIO PREVIŠE: Sorajin stajling za novogodišnju noć digao temperaturu do USIJANJA! KAKAV LUKSUZ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track