SARMA SE KRČKA, A ONA LUMPUJE! Neda Ukraden zasukala rukave na Aranđelovdan, pa porodici servirala GALA trpezu: Kad dom zamiriše..
Foto: Andrea Damjanović

domaćinski

SARMA SE KRČKA, A ONA LUMPUJE! Neda Ukraden zasukala rukave na Aranđelovdan, pa porodici servirala GALA trpezu: Kad dom zamiriše..

Stars -

Neda Ukraden godinama slovi za jednu od lepših žena sa domaće javne scene.

Neda Ukraden
foto: Zorana Mandic/ATAImages

Pevačica je poznata po svom mladolikom izgledu i vitkoj liniji iako je duboko nagazila u osmu deceniju.

Neda neretko na svom instagram profilu postavlja fotografije sa svojom porodicom koja je njoj po svemu sudeći na prvom mestu.

Ukradenova je objavila sliku slavske trpeze i njene porodice koja je bila okupljena oko stola.Pevačica je dodala i kratki komentar na kontu same slike:

- Aranđelovdan! Kad dom zamiriše na tradiciju.

1 / 6 Foto: Printskrin/Instagram

Domaćica je slavski kolač izlomila sa ćerkom Jelenom Bilbijom Minović, zetom Predragom, kao i unucima Dušanom i bliznakinjama Aleksandrom i Nedom.Ona je u jednom trenutku veselo zapevala i dovela atmosferu do tačke ključanja.

Podsećamo, Neda Ukraden obeležeila je u Crnoj Gori svoj 73. rođendan, tačnije u luksuznom kompleksu Porto Montenegro, gde je pevačica uživala sa svojim najmilijima.

Kurir.rs/ Nemanja K.

02:28

REDOVNO MI SE UDVARAJU MLAĐI MUŠKARCI! Neda Ukraden isprozivala vršnjake: Ne mogu uz stepenice, osim DVOJICE KOLEGA koji su TOP!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track