EVO KAKO JE KAĆA GRUJIĆ IZGLEDALA PRE ZVEZDA GRANDA: Isplivao stari snimak, od početka je znala šta hoće "Uspeću u ovom poslu"
Foto: Printskrin/Instagram

nekad i sad

EVO KAKO JE KAĆA GRUJIĆ IZGLEDALA PRE ZVEZDA GRANDA: Isplivao stari snimak, od početka je znala šta hoće "Uspeću u ovom poslu"

Stars -

Katarina Grujić danas je jedna od popularnijih mladih pevačica koje je iznedrilo muzičko takmičenje „Zvezde Granda“, a sad je isplivao snimak sa početka njene pevačke karijere.

Katarina Grujić
foto: Kurir televizija

Katarina se estrade domogla zahvaljujući najgledanijem talent šou u kom je učestvovala u sezoni 2012/13, a u tom periodu izgledala je potpuno drugačije nego danas.

Katarina je tada ima samo 20 godina i velike snove da postane pevačica.

Katarina Grujić
foto: Printscreen/Grand

Od samog početka karijere vodila je računa o svom imiždu, a na snimanju profila za šou pojavila se u običnoj beloj majci, kratkom šortsu koji je tada upotpunila skupocenim Luj Viton kaišem.

Iako je i tada važila za jednu od atraktivnijih učesnica, evidentno je da je vremenom poradila na svom fizičkom izgledu.

Katarina Grujić
foto: Printscreen/Grand

Na snimku pre takmičenja se vidi da je imala drugačije zube, tanje usne, ali je jednako bila atraktivna i zgodna kao i danas.

Tada je priznala zbog čega se prijavila za muzičko takmičenje, a otkrila je i nepoznate detalje o sebi.

- Prijavila sam se za ‘Zvezde Granda’ jer mislim da ću od ‘Grand produkcije’ da dobijem potrebnu reklamu i da ću uspeti u ovom poslu. Profesionalno se bavim muzikom 2 godine, a zavšila sam nižu Muzičku školu i dva solo pevanja – rekla je tada za Grand i dodala:

–Van muzike nemam neki hobi, ali volim mnogo kulinarstvo, iako se po meni to ne može videti.

Katarina Grujić
foto: Printskrin/Instagram
1 / 8

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

02:41

OBRIJALA SAM OBRVE, HTELA SAM DA BUDEM KAO CECA! Katarina Grujić šokirala novinare: Mama je zamalo dobila NERVNI SLOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track