"ZABRANILA BIH PENZIJU" Neda Ukraden šokirala izjavom, ne razmišlja o odlasku sa scene: Ja sam uvek NAJZGODNIJA BAKA!
Foto: Zorana Mandic/ATAImages

"ZABRANILA BIH PENZIJU" Neda Ukraden šokirala izjavom, ne razmišlja o odlasku sa scene: Ja sam uvek NAJZGODNIJA BAKA!

Stars -

Iako je Neda Ukraden u osmoj deceniji, fanovi joj često poručuju kako izgleda sjajno. Nazivaju je najs*ksi bakom Balkana, što joj je simpatično.

Neda Ukraden
foto: Zorana Mandic/ATAImages

- Ženi nikad nije dosta komplimenata. Znaš šta, ja sam u najboljim godinama. Star si onoliko koliko se osećaš, koliko imaš energije, vitalnosti, ljubavi, zdravlja, života - rekla je pevačica za IN magazin i dodaje:

- Pa ja sam uvek najs*ksi. Pa s tim se rodiš. Ne možeš ti sad kupiti haljinu i biti jako s*ksi - kaže Neda.

Za nju nema penzije, a ni mirovanja.

- Ma kakva penzija, ja bih to ukinula. Ja bih zabranila tu mirovinu. Ja ne znam što će ljudi u mirovini, hajde? Ma što ćeš kući da gledaš ove crne ratove, ovaj jad i sve - govori pevačica.

Neda Ukraden
foto: printscreen/instagram

Ponosna je baka troje unuka - Nede, Aleksandre i Dušana.

- Ja sam sretna. Prvo sam sretna da imam unuke. Mislim da je to jedno Božje davanje koje je nemerljivo bilo kakvom drugom uspehu ili lovi ili ne znam šta. Samo se trudim da im pokažem i dokažem da su mi prvo moja najveća radost i bogatstvo, ali takođe da je baka ta koja će ih podržati i nagraditi koliko god mogu i podupreti, ali da moraju biti vaspitani, vredni i zahvalni - rekla je te dodala kako će uvijek biti "baba riba".

Kurir/24sata.hr

Bonus video:

07:33

NAPISALA SAM KNJIGU KAKO NE BI SNIMALI LAŽI O MOM ŽIVOTU! Neda Ukraden otkrila IME OSOBE koja jedina može da je glumi u filmu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track