DESINGERICA OCRNIO ŽENE! Skandaloznom izjavom izazvao gnev: Svaka koja radi jedva čeka da nađe nekog da ne radi! BRUKA
Foto: ATA images/Antonio Ahel

digla se bura

DESINGERICA OCRNIO ŽENE! Skandaloznom izjavom izazvao gnev: Svaka koja radi jedva čeka da nađe nekog da ne radi! BRUKA

Stars -

Dragomir Despić Desingerica govorio je o ženama i onome što navodno čini njihov život, a mnogima se možda neće dopasti njegovi stavovi.

Iako još ne znamo šta o tome misli njegova supruga Nevena, jedino je sigurno da je popularni reper ponovo šokirao svojim razmišljanjem. Gostujući u hrvatskom podkastu "Oslobođenje", istakao je da žene jedva čekaju da nađu nekoga da ne bi radile.

Desingerica
foto: Pirntscreen/tiktok

- Ako je muškarac pravi, on treba da donosi pare kući i da žensko ima jedinu obavezu da opere posuđe, spremi kuću i da dete bude kako treba. Nikad nisam rekao da žena treba da sedi kod kuće, nego da joj je to jedina obaveza. Onda neka ide u šoping - zaključuje reper, a zatim nastavio:

- Iskreno da ti kažem, ne znam koji postotak riba jedva čeka da ide na posao. Ja, koliko znam, svaka koja radi jedva čeka da nađe nekoga da ne radi, bajo. Ono, žensko koje hoće da radi, to žensko očigledno nije radilo. Kad krene da radi, onda će hteti da ne radi, bajo - tvrdi Desingerica, a onda se po nepoznatoj statistici osvrnuo i na procente.

Pljugica, Desingerica
foto: Kurir Televizija, screenshot

- 97 odsto žena želi da pije kafu i ide u šoping. To je ženski mentalitet - zaključio je on.

I sada je komentarisao rastanak od Pljugice, pa kaže da je "podložan manipulaciji".

- Ja sam siguran u sebe... Ono... Mogu tri dana da se prepirem, bajo. Ja sam toliko zreliji, nisam takav čovek - rekao je Despić.

Kurir/Pink

Bonus video:

12:02

SVE JE IZOPAČENO! BOLJE DA IH ŠIJEM PO GLAVI Reper Desingerica za Kurir TV o Breskvici i Stanivukoviću, objasnio svoj GAS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track