"MNOGO JE BILO EMOCIJA KADA SMO ZAPEVALI!" Bliska Brenina prijateljica otkrila detalje slave Živojinovića: Anegdota bilo na pretek
Foto: Instagram/kata_kety

KURIR TV

"MNOGO JE BILO EMOCIJA KADA SMO ZAPEVALI!" Bliska Brenina prijateljica otkrila detalje slave Živojinovića: Anegdota bilo na pretek

Stars -

Pravoslavni hrišćani proslavili su Aranđelovdan, a to je slučaj i u porodici Živojinović.

Brena i Boba već tradicionalno organizuju proslavu slave u svom domu na Bežanjskoj kosi, a gosta je ovoga puta ispred kapije dočekivao Viktor Živojinović.

Inače, Viktor Živojinović je na svom Instagramu ranije istog dana pokazao da je sve spremno za slavu. On je objavio nekoliko fotografija, među kojima se izdvojila ona sa njihovim dragim gostom, partijarhom Porfirijem.

Viktor Živojinović
foto: Kurir televizija

Naše kamere su ispred njihovog doma na Bežanijskoj kosi snimile kombije koje dovoze stolice, kao i ketering koji je pristigao, pa nema sumnje da će gosti i ove godine uživati u kulinarskim specijalitetima.

Sanja Đorđević je bliska prijateljica sa Lepom Brenom, a pamtili neku zanimljivu anegdotu sa slave.

- Ima jako mnogo anegdota, ali i jako mnogo emocija kada sednemo za sto i pevamo. Možemo jednog dana knjigu da napišemo od svega toga - rekla je Đorđević.

01:54

MNOGO JE BILO EMOCIJA KADA SMO ZAPEVALI! Bliska Brenina prijateljica otkrila: Anegdota je bilo na pretek

Filip Živojinović stigao je pešaka, s obzirom na to da ne živi daleko od porodične kuće. Međutim, njegova supruga Aleksandra Prijović nije bila sa njim, što je mnoge začudilo.

Među zvanicama su bili i Aco Pejović, Žika Jakšić, Melina Džinović, Saša Milošević Mare, Bane Obradović i drugi.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:44

Oglasio se Filip Živojinović posle Prijinog koncerta u Sarajevu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track