"VUK MOB JE IMAO ODNOSE SA PRIJATELJICOM SVOJE MAJKE" Šokantne tvrdnje o reperu, dve pevačice brutalno ZARATILE zbog muzičara
Foto: Kurir Televizija

ANITA I MATORA IZNELE NEPOZNATE DETALJE

"VUK MOB JE IMAO ODNOSE SA PRIJATELJICOM SVOJE MAJKE" Šokantne tvrdnje o reperu, dve pevačice brutalno ZARATILE zbog muzičara

Stars -

Tokom rasprave u rijaliti šou-programu "Zadruga 7 Elita" Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora su obelodanile da su se na njihovom venčanju pevačica Sandra Rešić i nekadašnja zadrugarka Ermina Pašović posvađale zbog muzičara Vuka Moba, sa kojim su, kako tvrde, obe bile u vezi.

Jovana Tomić Matora, Anita Stanojlović
foto: Petar Aleksić, Shutterstock

- Ermina je bila sa njim kad je Sandra otišla kod njega i bila sa njim. Od Ermine sam saznala da je bila zaljubljena u njega da je spavala kod njega i da je Sandra to znala i povrh svega je bila sa njim - započela je Anita Stanojlović.

- Ja znam da njih dve nisu pričale bile su u svađi zbog toga - rekla je Matora.

Ermina Pašović
foto: Printscreen

- Ja znam da je posle "Zadruge 5" bila afera Sandre Rešić i Vuka Moba. Ako je i Ermina spavala kod njega to je bila ozbiljna veza i bila je sve vreme sa njim. Ermina kad god je dolazila u Beograd išla je da spava kod Vuka Moba. Majka Vuka Moba je rekla Žani da će da prebije Erminu jer se nakačila na njega - dodao je Marko Đedović.

Sandra Rešić, Vuk Mob, Anita Stanojlović
foto: Petar Aleksić, Damir Dervisagić, Nemanja Nikolić

- Ermina je Nenina drugarica i meni je Nena rekla da je ljuta na Erminu jer priča po gradu da je imala intimne odnose sa njenim sinom Vukom Mobom - tvrdi Žana.

Vuk Mob
foto: Kurir televizija

Podsetimo, reper Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob (33) u vezi je sa Tijanom Milentijević, iliti "Ženom od sultana" (24).

Kurir.rs/Blic/Pink.rs

Bonus video:

04:03

Matora i Anita

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track