OVO JE NOVI DEČKO BIVŠE URAGANKE! Krila kao zmija noge, uhvaćeni zajedno u javnosti, tretira je kao KRALJICU! (FOTO+VIDEO)
Foto: Printscreen/Pink

ivana boom uživa

OVO JE NOVI DEČKO BIVŠE URAGANKE! Krila kao zmija noge, uhvaćeni zajedno u javnosti, tretira je kao KRALJICU! (FOTO+VIDEO)

Stars -

Bivša članica grupe "Hurricane" Ivana Boom Nikolić ima novog momka, kog je do sada uspevala da sakrije od očiju javnosti.

Ivana Boom Nikolić
foto: Printscreen

Tokom nedavnog gostovanja u emisiji ''Amidži šou'' Ivana je vešto izbegavala da da odgovor na pitanje o novom izabraniku, a sad je jasno ko je u pitanju.

Pevačicu je sad ekipa emisije ''Paparaco lov'' uhvatila sa novim dečkom tokom šopinga u jednom prestoničkom tržnom centru.

1 / 4 Foto: Printscreen/Pink

On ju je čekao dok je isprobavala krpice i nosio joj kese, a po svemu sudeći ljubav među njima cveta.

Podsetimo, pevačica je prilikom jednog gostovanja u emisiji otkrila da je tužila veštačku inteligenciju jer je zbog nje imala problem sa spotom.

Ivana Nikolić
foto: Printscreen/Instagram

- Veštačka inteligencija nije toliko inteligentna, s obzirom da sam imala neki plastični korset, a veštačka inteligencija misli... Sada smo na sudu, tužila sam Jutjub. To je šteta mnogo velika načinjena - izjavila je Ivana.

Kurir.rs/Blic/Pink

Bonus video:

02:00

Ivana Nikolić izjava pred početak Karleušinog koncerta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja