PREVAZIŠAO SAM SEBE! Isplivao SKANDALOZAN snimak Desingerice, dvojica ga DRŽE, treći ga poliva, a ono što on radi ŠOKIRALO JE SVE
Foto: Printscreen/tiktok/desingerica

neprijatnost

PREVAZIŠAO SAM SEBE! Isplivao SKANDALOZAN snimak Desingerice, dvojica ga DRŽE, treći ga poliva, a ono što on radi ŠOKIRALO JE SVE

Stars -

Društvenim mrežama kruži neprijatan snimak repera Dragomira Despića Desingerice, kako povraća nasred ulice.

To se sve desilo ispred jednog hotela. Dragomira su držala dva čoveka nepoznata javnosti, dok ga je treći polivao vodom po glavi, ne bi li mu bilo bolje.

Dragomir Despic Desingerica
foto: ATA images/Antonio Ahel

U jednom trenutku, reper pogleda u kameru i kaže: "Ekstra sam", na šta su se mnogi oko njega nasmejali, jer nije izgledalo tako.

U komentarima su pisali da je reper navodno u alkoholisanom stanju, što smo do sada već imali priliku da vidimo i na drugim snimcima po društvenim mrežama.

Dragomir Despić, svima poznatiji kao Desingerica, poslednjih meseci konstantno je u žiži javnosti zbog njegovih nastupa na kojima publiku patikom "šije" o glavu i pokazuje pocepane čarape.

Posebno je bio skandalozan jedan od nastupa na Crnogorskom primorju, kada je Dragomir polugo izuo patiku, pa je nogu stavio jednom dečku na glavu, koji je sa oduševljenjem to prihvatio.

Desingerica, Pljugica
foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

Tom prilikom, svi su primetili i čarapu koja je bila pocepana. Upravo se ta čarapa našla na jednom onlajn oglasniku, a prodaje se za 100 evra.

- Nije fiksna cena! Ovo je čuvena čarapa sa nastupa iz Budve gde je Desinger šio devojku po glavi. Nažalost, nije moguće postaviti snimak sa nastupa, ali imam snimak kako hvatam čarapu. Poslaću vam snimak ako mi se javite, to je najmanji problem. Javite mi se u poruci za više detalja. Ovo je početna cena i ona nije fiksna. Oko svega se možemo dogovoriti - pisalo je u oglasu.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

12:02

SVE JE IZOPAČENO! BOLJE DA IH ŠIJEM PO GLAVI Reper Desingerica za Kurir TV o Breskvici i Stanivukoviću, objasnio svoj GAS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja