ŠOK! LEPA BRENA U SUZAMA! Rasplakala se dok je pevala sa Draganom! Mirkovićka joj uputila ove REČI! SCENA KOJA JE SVE IZNENADILA
Foto: Pritnscreen

ŠOK! LEPA BRENA U SUZAMA! Rasplakala se dok je pevala sa Draganom! Mirkovićka joj uputila ove REČI! SCENA KOJA JE SVE IZNENADILA

Stars -

Dragana Mirković raspametila je fanove u Bugarskoj na svom velikom solističkom koncertu. Pred kraj koncerta njoj se na bini pridružila specijalna gošća Lepa Brena, pa su njih dve u duetu zapevale Breninu pesmu “Ja nemam drugi dom”.

Brena i Dragana su se najpre zagrlile na bini kao stare prijateljice, a onda su se obratile publici:

- Hvala mojoj najdražoj Breni što je uvek sa mnom, kad nam je najlepše, ali i kad nam nije najlepše. Mi smo uvek tu jedna za drugu - rekla je Dragana.

Lepa Brena
foto: Pritnscreen

- Imamo za vas jednu pesmu koju mnogo volimo. Kad smo počele, a ona ide ovako… - rekla je Brena držeći Draganu za ruku. Ponesena emocijama, Brena je na kraju pesme i zaplakala.

05:20

Lepa Brena i Dragana Mirković

Inače, Dragana je pred sam početak koncerta otišla i do Brene u bekstejdž kako bi se pozdravila sa njom i poželela joj uspešan nastup u Bugarskoj. Iako je Dragana bila odlično raspoložena pre i tokom nastupa, to se ne bi moglo reći i za njenu stariju koleginicu Brenu, koja nije bila raspoložena za razgovor sa našom ekipom, te nije dozvolila da je snimamo i fotografišemo pre koncerta.

kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:27

Dragana Mirković sišla u publiku na koncertu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja