FANOVI ZBOG DRAGANE MIRKOVIĆ NAUČILI SRPSKI JEZIK! Pevačica pred koncert u Bugarskoj odvojila vreme za obožavaoce: EMOTIVAN SUSRET
Foto: Kurir televizija

kurir tv

FANOVI ZBOG DRAGANE MIRKOVIĆ NAUČILI SRPSKI JEZIK! Pevačica pred koncert u Bugarskoj odvojila vreme za obožavaoce: EMOTIVAN SUSRET

Stars -

Zvezda Dragana Mirković je tokom vikenda održala veliki solistički koncert u sofijskoj Areni, koja je takođe najveća arena u Bugarskoj.

Dragana je u Bugarsku došla na dan koncerta, a sa pripremama je krenula čim je došla u nama susednu državu.

Kada se spremila, stigla je da se vidi i sa obožavateljima, a kako je izgledao taj susret pogledajte u datom videu:

00:55

FANOVI ZBOG DRAGANE MIRKOVIĆ NAUČILI SRPSKI JEZIK! Pevačica pred koncert u Bugarskoj odvojila vreme za fanove: Emotivan susret!

Potom je i Dragana iznela svoje utiske, a pogotovo zbog unikatnog poklona koji je dobila od fanova, koji ste imali priliku da vidite u videu.

- Ja sve poklone od moje publike čuvam, doduše, tortu ću da pojedem. Sve čuvam jer su toliko maštoviti, trude se, ulažu ljubav i sve. Ne može ni jedan poklon da bude tamo negde zabačen, imam posebno mesto za to.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs/L. Majer

Bonus video:

00:42

Dragana Mirković stiže na binu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track