ZGODNA SVEKRVA TARE SIMOV UDATA JE ZA OVOG MARKATNOG GOSPODINA! Ovo su njeni sinovi, Danila znamo, a zadrugarkin DEVER je tek DASA
Foto: Ata Images

svekrva Tare Simov

ZGODNA SVEKRVA TARE SIMOV UDATA JE ZA OVOG MARKATNOG GOSPODINA! Ovo su njeni sinovi, Danila znamo, a zadrugarkin DEVER je tek DASA

Stars -

Bivša zadrugarka Tara Simov postala je pre nekoliko meseci majka i na svet je donela dečaka, kome su ona i njen partner Danilo Raičević dali ime Nikolaj.

Tara je ubrzo nakon porođaja napustila porodilište, a tada su je sačekali partner i svekrva Marija Ilić Švabić, koju smo tada prvi put videli. Mnogi komentarišu da je Marija fatalna žena, a inače radi u Domu zdravlja kao stomatolog i ima privatnu ordinaciju u Nišu.

1 / 16 Foto: Printscreen

Iako udvarača ima na pregršt, Tarina svekrva je udata i ima dva sina, a na njenom profilu na Instagramu mogu se pronaći i slike na kojima ona i njen suprug Goran poziraju skockani zajedno na privatnim proslavama.

Za Gorana se takođe može reći da je pravi gospodin i na slikama koje Marija deli na mrežama, može se primetiti da su vrlo bliski i da se lepo slažu. Ispod svake objave na kojoj poziraju zajedno može se pronaći pregršt pohvalnih komentara.

Inače, Tarina svekrva ima dva sina. Danila smo upoznali kroz odnos sa bivšom zadrugarkom, a drugi sin je pravi šmeker.

Možemo primetiti da Danilo i njegov brat veoma liče, obojica su dobri frajeri, ali drugi sin, čini se, više liči na majku.

Marija je jednom prilikom objavila i fotografiju iznenađenje koje joj je drugi sin priredio, a jedan komentar posebno je privukao pažnju: - Ovakav pogled imaš samo kad u njih dvojicu gledaš! Ljubav majke, neprocenljivo - napisala je jedna žena ispod slike, a Marija joj je odgovorila: "Kako si to lepo rekla".

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:22

Evo kako je Tara Simov spremila sobu za sina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja