PUNO KOŠTA! Dara Bubamara maše SKUPOCENIM poklonom javno, pevačica postavila sliku, a svi se pitaju ko se toliko "OTVORIO" (FOTO)
Foto: ATA Images

papreno

PUNO KOŠTA! Dara Bubamara maše SKUPOCENIM poklonom javno, pevačica postavila sliku, a svi se pitaju ko se toliko "OTVORIO" (FOTO)

Stars -

Dara Bubamara objavila je video na svom ličnom instagram profilu i pohvalila se paprenim poklonom za koji nije želela da otkriva od koga je.

Dara Bubamara
foto: Printscreen

Pevačica važi za nekog ko je veliki hedonosta, ne žali pare i kroz život ide parolom da sve što zaradi, ona i potroši.

Uglavnom se može videti da Dara troši na putovanja po egzotičnim destinacijama, brendiranom garderobom kao i na svog sina Kostu.

Ovog puta pevačica je objavila snimak kako drži zapakovana dva mobilna telefona nanjnovije marke Ajfon, a mnogi se pitaju da li je ovo poklon Darinog tajnog udvarača ili je rešila samu sebe da počasti.

Dara Bubamara
foto: Printscreen/Instagram

Podsečamo, Dara Bubamara se zbog veličine grudi često nalazi na meti kritika, ali ona ne deli mišljenje sa većinom već ponosno ističe ono sa čim raspolaže.

Kurir.rs/ N.K.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

03:03

SRAMOTA ME JE ŠTO ĆU OVO REĆI! Dara Bubamara progovorila o odnosu sa Rastom i o novom dečku: KLIKNULI SMO ODMAH, ODLEPILA SAM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track