DARKO FILIPOVIĆ SE OPARIO NAKON RAZVODA! Nakupovao se stanova i stanova, sve što zaradi ulaže u nekretnine, OZBILJAN BIZNIS
Foto: Damir Dervišagić

ekskluzivno

DARKO FILIPOVIĆ SE OPARIO NAKON RAZVODA! Nakupovao se stanova i stanova, sve što zaradi ulaže u nekretnine, OZBILJAN BIZNIS

Stars -

Darko Filipović postao je pravi biznismen, pa mu je pevačka karijera trenutno u drugom planu.

Kako saznajemo od izvora bliskog pevaču, Darku posao s nekretninama cveta, pa je tako nedavno kupio nekoliko stanova u Srbiji, pored onih koje je imao odranije. Pored naše zemlje, on ima i dva apartmana u Grčkoj, a jedan izdaje turistima.

Darko Filipović
foto: Kurir Televizija

- Iako i dalje nastupa vikendom i ljudi ga vole, biznis s nekretninama mu je prioritet. Darko se baš razbija od para i više je nego zadovoljan. Nakon razvoda uživa u životu, finansijski je obezbeđen i bezbrižan kada je egzistencija u pitanju. Kako je odavno poznato da pametno ulaže novac, on se time ne hvali i ne razbacuje, pa sve što zaradi opet ulaže u biznis. Posle razvoda je kupio još nekoliko stanova, a u planu su mu još dva - kaže naš izvor.

Podsetimo, Darko je početkom 2021. pazario dva apartmana u Grčkoj i otad ubira plodove svojih investicija.

- Imam jednog prijatelja koji tamo već ima nekretnine, tačnije više stanova. On mi je rekao kako je tamo sad pravi momenat da se uloži u nekretnine, jer će kroz nekoliko godina cene otići naviše. U tom momentu u toj regiji je bila najniža vrednost kvadrata i nekretnina u istoriji. Imao sam neku ušteđevinu i pomislio da cena nikad neće ići ispod ovoga, samo može da poraste. Nisam baš u Solunu, to je jedno mesto pored Soluna, na moru, zove se Perea. Tu sam uzeo dva apartmana, jedan za sebe, jedan izdajem turistima preko agencije s kojom sam se povezao - kazao je Filipović tada u emisiji "Zvezde Granda specijal".

Darko Filipović
foto: Printscreen/Instagram

Inače, vest o Darkovom razvodu od Jasmine posle 12 godina braka odjeknula je kao bomba u domaćim medijima, a pevač je tad istakao da njegovu ženu treba da bude sramota, jer ga je dugo varala s njegovim prijateljem.

Kurir.rs/A.P.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track