KARIĆ PONOVO SAM KO "LIST NA VETRU" Jednim potezom ZAGOLICAO maštu, a svi se pitaju jel raskinuo sa devojkom?! (FOTO)
Foto: Printscreen/Premijera

krah

KARIĆ PONOVO SAM KO "LIST NA VETRU" Jednim potezom ZAGOLICAO maštu, a svi se pitaju jel raskinuo sa devojkom?! (FOTO)

Stars -

Stefan Karić obrisao je sve fotografije sa društvene mreže instagram a taj potez, podstakao je priče o tome da je i raskinuo sa svojom novom devojkom.

Stefan Karić
foto: Premijera

Bivši rijaliti igrač Stefan Karić nije krio ljubav i sreću sa novom izabranicom koju je predstavio na svom profilu na Instagramu i činilo se da je prava, da će se skrasiti pored nje.

Zadruga 5, finale, Jovana Ljubisavljević, Stefan Karić
foto: Nenad Kostić

Stefan i Andrea se nisu razdvajali jedno od drugog, bili su na luksuznom putovanju gde se videlo kako uživaju, objavljivao je slike s njom, čak je osvanula i fotografija na kojoj Karić drži Andreinu ruku, a u prvom planu je bio prsten, te su mnogi pomislili da je došlo do veridbe, što je bivši zadrugar demantovao.

Međutim, na Stefanovom profilu na Instagramu je ostao samo jedan video, obrisane su sve fotografije i objave koje su bile na pomenutoj društvenoj mreži, a njegovi pratioci spekulišu da je došlo do raskida i da je na njihovu ljubav stavljena tačka.

Nemanja Gudelj
foto: Printscreen/Instagram

On se još uvek nije oglašavao ovim povodom.

Podsetimo,starleta Nataša Šavija je 1. maja zadobila teške telesne povrede na jednoj svadbi, a za nasilje je optužila Stefana Karića, protiv koga je pokrenut sudski postupak.

Kurir.rs/ Telegraf

00:37

Stefan Karić iz pritvora pravo u noćni život

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track