"HVALA VAM ŠTO SMO ZAJEDNO UČINILI NEŠTO ŠTO DO SADA NIJE VIĐENO" Prija emotivnim govorom bacila publiku u trans, OVACIJE I URLICI
Foto: Printscreen

zapalila zagreb

"HVALA VAM ŠTO SMO ZAJEDNO UČINILI NEŠTO ŠTO DO SADA NIJE VIĐENO" Prija emotivnim govorom bacila publiku u trans, OVACIJE I URLICI

Stars -

Aleksandra Prijović započela je prvi od pet koncerata u Zagrebu. Najveća koncertna hala u Hrvatskoj bila je popunjena do poslednjeg mesta a fanovi širom regiona došli su da podrže mladu zvezdu.

Aleksandra Prijović
foto: Printscreen/Instagram

Pevačica je počela koncert sa pesmom "Za nas kasno je" a kada je stajling u pitanju, ovoga puta se opredelila za nešto smeliju varijantu.

Nosila je šljokičavu haljinu a gola noga odmah je sevnula i bila u prvom planu.

00:32

Aleksandra Prijović započela prvi od pet zakazanih koncerata u zagrebačkoj areni

Prija se potom nikada emotivnijim govorom obratila publici izrazivši posebnu zahvalnost:

- Shvatila sam da ne znam šta da vam kažem sem "Hvala". Hvala vam na ljubavi i podršci i što smo zajedno učinili nešto što nikada do sada nije viđeno. Vratiću vam ljubav pesmom, svojim srcem i dušom. Hvala vam što ste došli, uživajte večeras - rekla je Aleksandra.

00:53

Aleksandra Prijović se nikad emotivnijim govorom obratila publici u Zagrebu

Kurir.rs/L.M./M.K.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

00:38

Aleksandra Prijović počela drugi blok koncerta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track