ANDREANA ČEKIĆ BI DA BUDE KAO PRIJOVIĆKA! Renovirala kuću u Beču pa dala 100.000 € za ovo: Vrag je odneo šalu, GUBILA sam vreme!
Foto: Petar Aleksić

planovi

ANDREANA ČEKIĆ BI DA BUDE KAO PRIJOVIĆKA! Renovirala kuću u Beču pa dala 100.000 € za ovo: Vrag je odneo šalu, GUBILA sam vreme!

Stars -

Pevačica Andreana Čekić najavila je povlačenje sa muzičke scene do izlaska njenog novog albuma koji planira za februar.

Darko Lazić, svadba, svadba Darko Lazića, Andreana Čekić
foto: Petar Aleksić

Čekićeva nije žalila novac kada su nove pesme u pitanju pa je tako izdvojila više od 100.000 evra kako bi angažovala Dejana Kostića, autora koji je radio na poslednjem albumu Aleksandre Prijović.

Pevačica je potvrdila da je mnogo uložila u nove pesme te otkrila da je jedan od razloga zbog koga je kasnila sa albumom taj što je dosta finansijskih sredstava uložila u renoviranje kuće, ali i nedostatak vremena.

Andreana Čekić, Budva
foto: Ana Paunković

- Već godinu dana najavljujem album, ali vrag je odneo šalu. Ulagala sam u porodični dom u Beču i sve sam dovela do perfekcije. Vreme sam gubila na sitnice van posla, ali sam se opametila. Svi nastupi su mi puni, bogat sam čovek i finansijski ne zavisim od muškarca. Pored roditelja Andreanu Čekić je stvorila je i publika. Njima sam dužan ozbiljan album koji je pri kraju. Radujem se da vam ga najverovatnije predstavim već u februaru - rekla je Andreana.

Kurir/Telegraf

Bonus video:

02:07

ANDREANA ČEKIĆ STALA U ODBRANU SELME BAJRAMI: Pokazala je dvoglavog orla, NIJE UBILA ČOVEKA! Kao da smo mi bolji ljudi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track