IZMISLILA SVOJU SMRT, DOŽIVELA TEŽAK UDES: Slađa Petrušić u rijaliti došla sa slomljenim nosem! Ovako je pričala o nesreći
Foto: Nemanja Nikolić

kontroverzna

IZMISLILA SVOJU SMRT, DOŽIVELA TEŽAK UDES: Slađa Petrušić u rijaliti došla sa slomljenim nosem! Ovako je pričala o nesreći

Stars -

Slađana Petrušić, otkako se pre izvesnog vremena prvi put pojavila u rijalitiju, intrigira javnost. Skandali su je oduvek pratili, a uz njeno ime večito će ostati da je izmislila sopstvenu smrt.

Slađana Petrušić, Slađa Petrušić
foto: Happy screenshot

Učesnica rijalitija i jedno vreme voditeljka "Parova" čak je na svom Instagramu objavila navodno oglašavanje njene porodica i objavila datum sahrane, da bi se ubrzo otkrila istina da je sve sama izmislila.

Slađu su pratile kroz život pratile nedaće, a pre nekoliko godina, tik pred ulazak u "Parove" doživela je saobraćajnu nesreću u kojoj je zadobila ozbiljne povrede.

Ona je tada pričalao o udesu i istakla da se dogodio kada je krenula na snimanje jedne emisije.

Slađana Petrušić
foto: Printscreen/Happy

- Na putu je bilo samo jedno drvo, ono nas je spasilo, da nismo udarili u njega, sleteli bismo u provaliju i svi bismo bili mrtvi. Ne znam šta se tačno dogodilo, auto je odjednom uhvatilo svoj smer. Blokiralo je, nisi ga mogao usmeriti ni levo i desno. Hitna pomoć je odmah došla, odvela je mene i devojku koja je vozila automobil u bolnicu. Ja sam od povreda imala napuknuto rebro i slomljen nos - rekla je Slađa.

I pored povreda koje su joj konstatovane, Petrušićeva je odlučila da pobegne iz bolnice, te da ode pravo u "Parove".

- Ja sam napustila bolnicu, vratila sam se u rijaliti i tako sam sedela u emisiji sa slomljenim nosem. Momak iz obezbeđenja mi je vratio nos na mesto - tvrdila je tada Slađa.

Kurir.rs/A.T.

Bonus video:

00:27

Maja Marinković ide u Elitu i nosu pun kombi stvari

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track