"DA NISAM PEVAČICA BILA BIH ČISTAČICA, ZAŠTO DA NE" Prija o uspehu i karijeri, a jednu stvar joj je porodica usadila od malih nogu
Foto: Kurir Televizija

iskreno

"DA NISAM PEVAČICA BILA BIH ČISTAČICA, ZAŠTO DA NE" Prija o uspehu i karijeri, a jednu stvar joj je porodica usadila od malih nogu

Stars -

Aleksandra Prijović je nakon spektakularnog koncerta u zagrebačkoj areni razgovarala sa medijima i govorila o svom uspehu i karijeri.

Aleksandra Prijović
foto: Kurir Televizija

Na samom početku je odgovarala na razna zanimljiva pitanja i otkrila šta se uvek nalazi na njenoj rajder listi i šta joj je potrebno na svakom kocertu i putovanju.

- Uvek se trudim da sve bude kako treba, da udovoljim mojim roditeljima, baki i deki, ali njima nikad ništa ne treba. Tako su i mene učili i kada me neko pita šta mi treba ja kažem: "Samo voda". Tako sam vaspitana, da mi ništa ne treba. Meni je dovoljno da prođe sve kako treba, da bude dobar nastup - govorila je pevačica.

Aleksandra Prijović
foto: Petar Aleksić

Mediji iz regiona su je pitali kako se nosi sa neverovatnim uspehom koji jhe postigla.

- Često me pitaju, ali mislim da nikada neću biti svesna šta se dešava. Ovo je zaista veliki uspeh, ja sam jako ponosna na moj tim i uvek kažem, sve ovo ne bi bilo moguće bez moje publike i bez ljudi sa kojima radim - priznala je Aleksandra.

Aleksandra Prijović
foto: Kurir Televizija

Pevačica je oduševila odgovorom sve prisutne kada je iskreno progovorila o tome čime bi se bavila da nije na estradnom nebu.

- Ja sam vrlo snažljiva i da se ne bavim ovim poslom sigurno bih se snašla. Mnoge stvari me u životu zanimaju tako bih našla nešto. Čovek se snalazi kako zna. Volim da čistim i da spremam, pa i čistačica, zašto da ne - rekla je sa osmehom Aleksandra.

Kurir.rs/L.M./ M.K.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

00:09

Aleksandra Prijović se rasplakala

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track