"REKLA SAM TI DA NE PEVAŠ TO" Snežana Đurišić pobesnela na svoju kandidatkinju i šokirala reakcijom: Kad me ne slušaš...
Foto: Kurir TV

"REKLA SAM TI DA NE PEVAŠ TO" Snežana Đurišić pobesnela na svoju kandidatkinju i šokirala reakcijom: Kad me ne slušaš...

Stars -

Članica žirija "Zvezda Granda", Snežana Đurišić je pobesnela usred emisije jer je kandidatkinja, kojoj je ona mentor, Snežane Kačar nije poslušala u odabiru numera.

Snežana Đurišić
foto: Damir Dervišagić

Snežana je, naime, bila u duelu sa novom takmičarkom Vanjom Jovanović koja je uspela da nadjača Kačarovu sa 4:3 glasa.

Skoro svi članovi žirija su se složili da Snežane Kačar nije pokazala napredak.

– Ja sam morala da dam glas kandidatkinji broj jedan jer je pevala tačnije i ima zdrav vokal. Ma koliko Snežana bila simpatična, draga i stari kandidat ti si iz kruga u krug ista, malo gora, malo bolja, loše, sori– obrazložila je svoj glas Marija.

Snežana Kačar
foto: Pritnscreen

– Ja sam glasao za broj jedan jer ja sam bio operisan pre 5 godina na Dedinju valja meni ponovo doći pa daj ja tebi da dam glas. Šalu na stranu, bila si tačna i zdraviji glas, za razluku od Kačar ako ovako nastaviš neće biti dobro– rekao je Boske, dok su Ceca i Viki prednost dale Kačarovoj.

Snežana Đurišić pobesnela zbog kandidatkinje

– Ne znam šta bih rekla… Sneška vidiš li kad ne slušaš u odabiru pesama – počela je Đurišićka kada je kandidatkinja prekinula sa opravdanjem da se čula sa Milošem oko izbora pesama.

Snežana Đurišić
foto: Printscreen/Zvezde Granda

Ali sa mnom si se dopisivala i ja sam ti rekla da ne pevaš drugu. Da se ne uvredi original izvođač ali to nije pesma za takmičenje ti si dobar pevač i ne bojim se za tebe, ali ja ću se ovog puta opredeliti za kandidatkinju broj jedan. Slaba sam na to ime Vanja – objasnila se Đurišićka, što je mnoge ostavilo bez teksta.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

01:23

SNEŽANA ĐURIŠIČ OTKRIVA KO JOJ DAJE NAJVIŠE SNAGE DA I DALJE TRAJE, a onda progovorila o KRAJU svoje pevačke karijere

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track