"ŽELELA SAM DA PRUŽIM LJUBAV" Dragana Mirković o svojim pesmama i emociji, folk zvezda otkrila o čemu je NAJVIŠE vodila računa
Foto: Printskrin/Instagram

iskreno

"ŽELELA SAM DA PRUŽIM LJUBAV" Dragana Mirković o svojim pesmama i emociji, folk zvezda otkrila o čemu je NAJVIŠE vodila računa

Stars -

Dragana Mirković je godinama jedna od omiljenih javnih ličnosti i pevačica, a njena priroda, emocija i dobrota su najčešći razlozi koje fanovi navode kada govore zašto je vole.

Dragana Mirković
foto: Kurir TV

U 14. epizodi "Rame uz rame sa Draganom" pevačica je govorila o svojim emocijama i pesmama ljubavi koje je nesebično poklanjala publici.

- Ja sam svim svojim pesmama želela da pružim ljubav. Sve moje pesme su o ljubavi, vrlo sam vodila računa o svakoj pesmi, da ne bude ni jedna reč banalna jer to ne ide uz mene - rekla je Dragana i dodala:

Dragana Mirković
foto: Printscreen

- Trudila sam se da uvek bude osećajno i lepo, da dotakne publiku kao što je mene u trenutku kada sam pevala. Bilo mi je važno da prenesem emociju i da me samo tako ljudi shvate i sve ono što sam radila - dodala je folk zvezda.

Novi zabavni format Kurir televizije "Rame uz rame sa Draganom"

Najveća regionalna muzička zvezda Dragana Mirković sa svojim timom izabrala je 14 takmičara koje će voditi kroz uzbudljivu avanturu.

Dragana Mirković
foto: Miomir Milić, Privatna Arhiva

Oni će se gotovo tri meseca boriti za priliku da nastupaju sa Draganom Mirković na njenom jubilarnom koncertu, ali i za glavnu nagradu, koja iznosi čak milion dinara.

Kurir.rs/ L.M.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

02:04

RAME UZ RAME SA DRAGANOM: Prvi kontakt Dejana Milićevića sa kandidatima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track