SKUĆILA SE U MIRNOM KVARTU, STAN PRŠTI OD SKUPOĆE: Posetili smo komšiluk Indire Kolonije, meštani je razotkrili: Zgrće velike pare
Foto: Kurir, Damir Dervišagić

kurir u zagrebu

SKUĆILA SE U MIRNOM KVARTU, STAN PRŠTI OD SKUPOĆE: Posetili smo komšiluk Indire Kolonije, meštani je razotkrili: Zgrće velike pare

Stars -

Indira Levak, nekadašnja pevačica grupe Kolonija, koja od izlaska iz benda već godinama uspešno samostalno nastupa, ima ono o čemu mnogi sanjaju - dugogodišnju karijeru, supruga koji je neizmerno voli, ali i porodični dom iz snova, što su nam otkrile njene komšije.

Indira Levak
foto: Printscreen/Instagram

Pevačica i njen suprug Miroslav Levak su se skućili na samo desetak minuta od centra Zagreba u mirnom kvartu. Komšije za njih imaju samo reči hvale i ističu da se Indira nikada ne ponaša kao zvezda, već da je izuzetno fina, pristupačna i srdačna. Oni su bili raspoloženi da sa ekipom Kurira koja je boravila u glavnom gradu Hrvatske podele utiske o pevačici, ali nisu bili voljni da se njihova imena i fotografije pojavljuju u medijima.

- Indira je uvek razdragana i nasmejana, nije se desilo nikad da prođe a da se ne pozdravi - priča komšinica koji živi u ulazu do porodice Levak.

Drugi komšija je otkrio da se pevačica ne odvaja od supruga Miroslava, ali i da s njegovim sinom gaji dobre odnose.

Indira Levak
foto: Kurir

- Indira i Miroslav sve rade zajedno, čuo sam da su se upustili i u zajednički biznis. Često im u goste dolazi njegov sin iz prvog braka, Indirin posinak. Ona ga obožava. Gleda ga kao svog sina. Čitao sam negde da joj je žao što se nije ostvarila u ulozi majke, grehota, ona je jedna predivna žena. Da je zaista porodica Levak velikog srca, uverili smo se kad nam je stanarka iz njene zgrade ispričala da su Indira i Miroslav udomili napuštene životinje sa ulice.

- Oni su jako dobri ljudi, pomogli bi svima. Udomili su nekoliko životinja, i tu ne planiraju da se zaustave. Indira svako jutro šeta kuče, koje je takođe udomila, tako počinje dan. Mahne mi uvek kad me vidi - rekla nam je komšinica iz zgrade.

1 / 8 Foto: Kurir

Koliko smo uspeli da saznamo, pevačici i njenom suprugu novac kaplje sa svih strana, a poveći deo uložili su u stan, čija unutrašnjost odiše luksuzom. Ovo nam je otkrio komšija kojeg smo sreli u blizini pevačicinog doma:

- Indira je jako veliki detaljista, većinu stana je posebno dizajnirala i osmislila. Pored pevanja, sa suprugom upravo na tome najviše zarađuje. Šta da vam kažem kad oni u stanu imaju čak i teretanu.

00:08

Indira Levak

Maša Komatina

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

01:21

OVDE NIKO NIJE LOŠE VOLJE: HRVATSKA PEVAČICA INDIRA LEVAK OTKRILA ZAŠTO VOLI DA DOĐE U BEOGRAD I SRBIJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja