"ŠTO SE MENE TIČE..." Selma Bajrami prozvala Ognjena Amidžića da joj smešta LINČ, oglasio se voditelj: Nebitna stvar...
Foto: Nenad Kostić, Printscreen

"ŠTO SE MENE TIČE..." Selma Bajrami prozvala Ognjena Amidžića da joj smešta LINČ, oglasio se voditelj: Nebitna stvar...

Stars -

Ognjen Amidžić je prokomentarisao reči pevačice Selme Bajrami koja je iznela sumnju da joj je skandal namestio voditelj emisije u kojoj je gostovala.

Naime, Selma je na jednom veselju rukama pokazala dvoglavog orla, simbol "velike Albanije", što je izazvalo ogromnu gnev srpske javnosti. Pevačica je pokušala da opravda svoj postupak, a prilikom gostovanja u jednoj emisiji iznela je svoju teoriju o tome zašto je na meti javnosti:

Ognjen Amidžić
foto: Kurir televizija

- Prisutna sam u medijima, gostovala sam u najgledanijim emisijama, pretpostavljam da sam nekome zasmetala. Ja sam došla i zasijala, a u jednoj emisiji koja je išla uživo sam reagovala na neke stvari, jer sam imala potrebu da to uradim kao žena, dama, majka. Tu emisiju su gledali i moji roditelji. Neki su se uvredili, moguće je da su na neki način ti što su bili u emisiji ili vodili emisiju tražili neki razlog da mene ocrne u medijima, iskoristili su taj momenat, ja sam kolateralna šteta i žrtveno jagnje.

Selma Bajrami
foto: Valery Sharifulin / TASS / Profimedia, screenshot

S obzirom na to da je Selma gostovala u emisiji "Amidži šou" u kojoj je imala kraću raspravu zbog pitanja koje je postavljeno pevaču Eri Ojdaniću, gnjena Amidžića da prokomentariše pevačicine reči.

- Moj odgovor je da ne bih davao na važnosti nečemu što samo po sebi nije važno. Što se mene tiče, njoj se daje važnost koja ne postoji, realno - zaključio je Ognjen, a na pitanje kako komentariše njihov konflikt zbog kojeg ga je Bajramijeva osumnjičila da je on "ocrnjuje u medijima" rekao je:

- Isključio sam se iz te priče, to je toliko nebitna stvar, potpuno nevažno.

Podsetimo, Selma je prilikom gostovanja u njegovoj emisiji reagovala kada je Ognjen pitao Eru sa koliko je žena spavao:

- Jako važna informacija s koliko njih je spavao.

Era Ojdanić, Selma Bajrami
foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Voditelj je reagovao i pitao Selmu u čemu je problem i "da li je informacija kada pitaju Hulija Iglesijasa s koliko je žena spavao informacija", Selma je nastavila:

- Ovo nije prvi put da mi je neprijatno u emisiji. Ovo gledaju i moji roditelji, hajmo malo poštovanja. Ovo nije takva emisija.

Maja Nikolić se potom umešala i rekla "da ovo jeste zabavna emisija", nakon čega joj je Ognjen objasnio:

- Selma, ovo su moja pitanja, ja se tebi nisam mešao u tekst pesme, je l' tako? Kada ti nešto ne odgovara imaš pravo da kažeš, ali i imaš pravo da ne učestvuješ.

kurir.rs/informer

Bonus video:

00:18

Selma Bajrami pokazala DVOGLAVOG ORLA pa zapevala Jugoslovenku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track