DŽEHVA "ODLEPILA" ZA SLOVENAČKIM KOŠARKAŠEM! Pevačica spakovala kofere, pa zapalila na drugi kontinent: Slike ih ODALE (FOTO)
Foto: Instagram/maticrebec, Instagram/teodoradzehverovic

afera

DŽEHVA "ODLEPILA" ZA SLOVENAČKIM KOŠARKAŠEM! Pevačica spakovala kofere, pa zapalila na drugi kontinent: Slike ih ODALE (FOTO)

Stars -

Teodora Džehverović svojom poslednjom objavom na društvenoj mreži instagram, podstakla je priče da su ona i slovenački košarkaš Maticom Rebecom ponovo zajedno.

derbi, košarkaški derbi, Teodora Džehverović
foto: Stefan Stojanović MONDO

Ljubavni život Teodore Džehverović uvek je bio tema za komentarisanje na društvenim mrežama.

Nakon što je mlada pevačica neko vreme provela slobodna, povezivali su je sa mnogim imenima iz javnog sveta, pogotovo sportistima, a već mesecima se piše o njenoj vezi sa Maticom Rebecom.

Iako je Teodora tokom celog leta uživala u ljubavi sa košarkašem i obilazila različite destinacije, sa kojih su kačili fotografije na svojim profilima na društvenoj mreži Instagram, zbog čega je baš i razotkrivena njihova veza, izgleda da im se pojavila ozbiljna prepreka.

Matic Rebec, Teodora Džehverović
foto: Nenad Kostić, EPA/Mauri Ratilainen

Naime, Matic je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram saopštio da je postao deo košarkaškog kluba Kazma, koji se nalazi u Kuvajtu.

1 / 3 Foto: printscreen instagram

Međutim, izgleda da oni uspevaju da prevaziđu sve prepreke koje nosi veza na daljinu i po slikama na društvenim mrežama može da se zaključi da je Teodora posetila svog momka koji trenutno zbog kluba za koji igra više ne živi u njenoj blizini.

Kurir.rs/ Republika

02:44

TEODORA DŽEHVEROVIĆ OTKRILA zašto nije prošla u Zvezdama granda: BILO JE MNOGO SUZA! Samo JEDNA osoba u žiriju je verovala u nju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track