"VIDEO TURČIN KO JE ACA LUKAS, PA PREKO MENE HOĆE DA SE PROSLAVI" Aca Lukas opleo po Sonjinom bogatunu sa Bosfora, a evo ko je on
Foto: Damir Dervišagić

uhvaćeni

"VIDEO TURČIN KO JE ACA LUKAS, PA PREKO MENE HOĆE DA SE PROSLAVI" Aca Lukas opleo po Sonjinom bogatunu sa Bosfora, a evo ko je on

Stars -

Sonja Vuksanović ima novog dečka, po medijima kruži informacija da Vuksnaovićeva šeta poznatog turskog pevača i milionera.

Sonja Vuksanović
foto: ATA Images

Punu deceniju kasnije, brak je doživeo krah, a u njen život ušao je Aca Lukas. Ipak, zanesenost modne dizajnerke pevačima, nije nestala ni nakon razovda od Ace. Naime, i treći javnosti poznat emotivni partner Sonje Vuksanović je pevač.

Željko Šašić
foto: Kurir televizija

Naime, izvesno vreme nakon razvoda Lukasa i Sonje, mediji su pisali da je turski pevač i milioner Ozkan Šen upravo novi emotivni partner Sonje Vuksanović.

Ozkan Šen
foto: Printscreen, Premijera

Ove glasine otpočele su kada je svojevremeno ekipa emisjie "Paparaco lov" uhvatila turskog milionera u Sonjinom društvu.

Sonja Vuksanović, Ozkan Šen
foto: Pritnscreen Paparaco lov

Tada se pisalo da je Šen samo zbog Sonje došao u Beograd. Ova romansa, koju Sonja nikada nije potvrdila, najviše je tada pogodila njenog bivšeg supruga Acu, koji je za medije rekao sledeće:

- Nema veze Sonja sa njim. Ta afera je nameštena, ali ni ona to ne shvata, već mi sve radi namerno. Taman smo se izmirili i sredili neraščišćene račune, a gledaj sad ovo! Došle budale da naprave pare, pa uhvatile Sonju da im odradi marketing, i to preko mene. Video Turčin ko je Aca Lukas, pa bi preko mene da se proslavi, ali malo se zeznuo dečko!

Sonja Vuksanović, Ozkan Šen
foto: Pritnscreen Paparaco lov

- Za veliku ribu treba još krupniji mamac. Ja se na takve crviće ne pevam. Čime se sve ljudi bave! On će se skloniti od Sonje kad vidi da nema vajde od toga. Zato neću ni da reagujem. I ovo mu je previše medijskog prostora koji je dobio preko mene - rekao je tada Aca.

Kurir.rs/ Story

01:19

Aca Lukas koncert

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja