"IMA SE, ALI NISAM MILIJARDER" Dečko majke Darka Lazić otkrio istinu o BOGATSTVU - radi vize, obezbeđenje i prodaje nekretnine
Foto: Printscreen/Facebook, Antonio Ahel/ATAImages

"IMA SE, ALI NISAM MILIJARDER" Dečko majke Darka Lazić otkrio istinu o BOGATSTVU - radi vize, obezbeđenje i prodaje nekretnine

Stars -

Branka Lazić, majka Darka Lazića, već neko vreme uživa u ljubavi sa Draganom Paunovićem.

Dragan je sada u intervjuu za domaće medije istakao da Branka Lazić ne ulaže svoj novac u njegov biznis.

- Mi ne sarađujemo poslovno, nismo poslovni partneri. Branka i ja smo već nekoliko meseci u vezi, ona mene podržava kao moja emotivna partnerka, da ne kažem devojka, to je ipak za mlađe. Kad dosta putujete i imate puno posla, potreban vam je neko sa kim ćete porazgovarati i podeliti sve, a ona je u tom smislu tu za mene - kaže Dragan.

Branka Lazić, Dragan Paunović, Darko Lazić
foto: Printscreen/ Facebook, Petar Aleksić, Filip Plavčić

Dragan je otkrio kojim se to poslovima bavi, pogotovo otkako se vratio u Srbiju, te istakao da on nije milijarder kako se isprva navodilo.

- Ja sam rođen u Holandiji, radio sam tamo, ali sam već neko vreme u Srbiji, zbog dece i moje privatne situacije. Tako sam i odlučio da proširim biznis ovde. Kada sam došao, otvorio sam prvu firmu koja se bavi konzularnim poslovima, elektronskih viza i tako. I u Holandiji i u Francuskoj se bavim nekretninama, a pored toga, moja firma radi i obezbeđenje i menadžment za poznate ličnosti u svetu sporta - kaže Dragan.

- Uzeo sam jedan objekat, pored tih apartmana koje imam, uložio sam u jednu lepu zgradu i ostvario saradnju sa holandskim pivarama, to je jedna njihova franšiza, nešto čega nema na Zlatiboru. Isplati se ulagati kod nas u nekretnine i turizam, taj neki familijarni koji ja želim. Širi se i Zlatibor u vezi sporta, zato i mislim da je dobro investirati tamo. Srbija se širi, mnogo se stranih firmi otvara, to mnogo znači za zemlju. Ne bih ulagao novac da to ne vredi. Nisam ja, kao što se piše, milijarder, naravno da se zarađuje, ali se i dosta ulaže, znate kako to već ide, banke, investicije.

1 / 10 Foto: Petar Aleksić, Printscreen/ Facebook

On je sada prvi put otkrio šta je ono što ga je kod Branke privuklo i zašto smatra da je ona prava žena za njega.

- Mi imamo prošlost iza sebe, odrasli smo ljudi. Branka je ozbiljna, emotivna žena, ja to cenim i poštujem. Ja sam želeo ženu koja je emotivna, poštena, koja zna da voli, ja to isto tako uzvraćam. Ona je prošla šta je prošla u svom životu, a i ja sam imao loša iskustva, a sa njom sam stvarno srećan. Mnogo je fina, posvećena porodici, sve funkcioniše super, često smo zajedno. Naravno, ona ima svoj život, kuću, decu, unuke, ali kad god može, ona me prati u svemu i to je najbitnije - kaže Dragan.

kurir.rs/24sedam

Bonus video:

00:28

Darko Lazić samo suvozač

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja