ZA DLAKU MU IZMAKLA POBEDA U ZG: Evo koji šarmantni pevač je ZET Zorice Brunclik i Kemiša! Važe za jedan od najlepših parova
Foto: Printscreen

DA LI ZNATE

ZA DLAKU MU IZMAKLA POBEDA U ZG: Evo koji šarmantni pevač je ZET Zorice Brunclik i Kemiša! Važe za jedan od najlepših parova

Stars -

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš su jedan od najskladnijih parova na estradi, a njih dvoje imaju i zeta koji je iz iste branše.

Zorica Brunclik, Miroljub Aranđelović Kemiš
foto: Damir Dervišagić

Pevačica i slavni estradni umetnik već decenijama su u skladnom braku, na kome bi mnogi sa estrade mogli da im pozavide.

Oni žive srećno, uz mnogo ljubavi, a Kemiš je Zoričinu decu iz prethodnih brakova prihvatio kao svoju.

Njih dvoje zajedno imaju jednu ćerku, lepu šminkerku Zlatu, a poznato je da je ona našla sreću s muškarcem koji je takođe iz estradne branše.

Naime, Zlatin muž osvojio je visoko drugo mesto u "Zvezdama Granda", a pobedu mu je ispred nosa odneo Mirza Selimović.

U pitanju je Miloš Vujanović, koji i danas važi za jednog od najlepših pevača, ali on je već godinama u srećnom braku sa Zlatom, s kojom ima ćerku Milicu.

Moja žena je mene osvojila po svim mogućim kriterijumima koje imam, ima tu mnogo toga, kada bih krenuo da vam nabrajam, mogao bih da vam pričam do sutra. Ali, najvažnije je da su nam se energije savršeno spojile. Dodao bih nešto, da sam ja nju osvojio. Što se tiče mladosti i ludosti, proživeo sam to na vreme — rekao je jednom prilikom Miloš.

Miloš i Zlata pojavili su se sa Zoricom i Kemišem na modnoj reviji Bate Spasojevića u jednom od najpoznatijih prestoničkih hotela, kojoj je prisustovao veliki broj poznatih ličnosti.

Zorica Brunclik, Miroljub Aranđelović Kemiš
foto: ATAImages

Inače, Zorica je već govorila koliko se lepo slaže sa zetom, a oni neretko i pevaju zajedno.

Zorica Brunclik
foto: Printscreen

Miloš je super zet, on je jako fino vaspitan, odmeren, dolazi iz kuće u kojoj je poštovanje starijih na prvom mestu, ali najvažnije od svega jeste da se oni vole — pričala je Zorica o zetu za "Svet".

Kurir.rs/Glossy

Bonus video:

02:58

ZORICA BRUNCLIK NA DODELI NAGRADE OTKRILA TAJNU ZATEGNUTOG IZGLEDA: Preporučujem LJUBAV tri puta dnevno!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track