"MI KAO DA OSTARILI NISMO..." Zorica Brunclik postavila fotku, svima pale vilice kad su videli ko je sve za stolom (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

mnogo skupa slika

"MI KAO DA OSTARILI NISMO..." Zorica Brunclik postavila fotku, svima pale vilice kad su videli ko je sve za stolom (FOTO)

Stars -

Zorica Brunclik prisustvovala je privatnoj proslavi na kojoj se okupio krem javne scene.

Zorica Brunclik
foto: Printscreen/RTS

Njena koleginica Snežana Đuričić imala je ogroman povod za slavlje i želela je da svi prisustvuju proslavi koju je organizovala.

Snežana Đurišić
foto: Damir Dervišagić

Snežana je proslavila rođendan svom unuku i za tu priliku napravila je svečanost u svom domu.

Među zvanicama bila je i Zorica koja je podelila delić atmosfere na svom Instagram profilu, a svima su pale vilice kad su videli ko se sve okupio za jednim stolom.

Za jednim stolom sedeli su Svetlana Ceca Ražnatović, njena sestra Lidija Ocokoljić, estradni menadžer Branislav Bane Obradović, supruga pevača Ace Pejovića, harmonikaš Aleksandar Sofronijević, Ana Bekuta, Miša Mijatović i naravno Zorica i Kemiš i domaćica Snežana.

- Proslavljamo punoletstvo Snežaninog unuka Miloša. Kako vreme leti... a mi kao da ostarili nismo - napisala je Zorica ispod objave koja ima preko hiljadu lajkova.

U Snežaninom domu je cele večeri vladala sjajna atmosfera, pevalo se, igralo i uživalo u brojnim đakonijama, a ponosna baka je bila među najveselijima.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Snežana ima ćerku Maju i sina Marka koji su joj podarili četvoro unučadi: Lanu, Teodoru, Miloša i Luku.

Kurir.rs/ Hello

05:59

Snežana Đurišić na finalu Zvezda Granda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track