SUZANA MANČIĆ ŠOKIRALA IZJAVOM O IZNOSU PENZIJE! O tome kako planira da provede pozne godine života rekla SAMO JEDNU REČ (VIDEO)
Foto: Kurir Televizija

neverica

SUZANA MANČIĆ ŠOKIRALA IZJAVOM O IZNOSU PENZIJE! O tome kako planira da provede pozne godine života rekla SAMO JEDNU REČ (VIDEO)

Stars -

Na proslavi godišnjice Naxi radia ekipa Kurira razgovarala je sa poznatom pevačicom i TV licem Suzanom Mančić.

Suzana je i zvanično u penziji čemu se i raduje:

- Od danas sam penzionerka i hvala Bogu, to sam čekala.

Na pitanje kako planira da provede penzionerske dane odgovorila je:

- Laganica! Laganica, Laganica, ali sa puno uživanja. Ja volim život, meni je sve lepo, volim da putujem, volim muziku, volim pozorište i sad ću imati vremena za sve. Ja se nadam.

00:51

SUZANA MANČIĆ ŠOKIRALA IZJAVOM O IZNOSU PENZIJE! O tome kako planira da provede pozne godine života rekla SAMO JEDNU REČ

Potom je otkrila i o kom iznosu je reč:

- Slušaj, kako sam uplaćivala, tako sam i dobila penziju. Minimalac za minimalac. Ali sam tokom svoje karijere i svih ovih radnih godina pametno ulagala svoj novac i nema čega da se bojim.

Kurir.rs/M.V.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

00:57

OTKRILA SAM APARAT KOJI MI JE MNOGO POMOGAO ZA OBIM I ZATEZANJE JER NISAM OSOBA KOJA VOLI DA VEŽBA! Suzana Mančić o tajni izgleda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja