MILICA PAVLOVIĆ POKAZALA LICE BEZ TRUNKE ŠMINKE! Pevačica šokirala fotkom, a u ovim izdanju se retko može videti! (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

MILICA PAVLOVIĆ POKAZALA LICE BEZ TRUNKE ŠMINKE! Pevačica šokirala fotkom, a u ovim izdanju se retko može videti! (FOTO)

Stars -

Milica Pavlović trenutno se nalazi u Zagrebu, gde se priprema za svoj solistički koncert u Beogradu koji je skoro rasprodat.

Milica Pavlović
foto: Printscreen/Instagram

Pevačica sa svojim fanovima često deli trenutke iz hrvatske prestonice, a sada je na svom Instagram profilu objavila snimak bez šminke iz plesnog studija. Pavlovićeva je u opisu fotografije napisala "Ajmo curice, ajmo dečaci" i uhvatila momenat kako su njeni plesači spremni za trening, a ono što se još moglo videti na snimku je Milica koja je bila bez šminke i u opuštenom izdanju.

1 / 2 Foto: Printscreen

Podsetimo, Milica je u toku priprema za svoj koncert našla vremena da prisustvuje na koncertu svoje kolegenice Aleksandre Prijović u Zagrebu.

00:12

Milica Pavlović u publici na Prijinom drugom koncertu u Zagrebu

Ona je došla sa prijateljima i pružila podršku svojoj koleginici.

Kurir.rs/ M. J. /senoritamilica

Bonus video:

01:46

KAO MALA SAM JE UVEK SLUŠALA, PRIVLAČILA ME JE NJENA ZLATNA PRAŠINA Milica Pavlović iskreno o Dragani Mirković: Ona je ceo paket

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track