SVAKE GODINE U ISTO VREME ANDREANA I DARKO IMAJU JEDAN RITUAL: Vremenom je postao tradicija, pevačica se pohvalila na mrežama
Foto: Petar Aleksić, Ata Images

SVAKE GODINE U ISTO VREME ANDREANA I DARKO IMAJU JEDAN RITUAL: Vremenom je postao tradicija, pevačica se pohvalila na mrežama

Stars -

Darko Lazić i Andreana Čekić su dugogodišnji prijatelji koji su se okumili prilikom venčanja pevača sa Anom Sević.

Darko Lazić, Andreana Čekić
foto: ATA images, Printscreen

Interesantna stvar je da je Andreana bila kuma Ani a ne Darku, što njih dvoje nikada sprečilo da neguju svoj odnos i ostanu nerazdvojni ni nakon razvoda.

Ana Sević, Darko Lazić
foto: Fejsbuk

Andreana i Ana već godinama nisu bliske, ali odnos sa Darkom nikada nije prestajao.

Kada je Lazić bio na ivici života i smrti Čekićeva je neprestano bila uz njega i pružala mu neizmernu podršku, ali i svih godina kasnije. Pevač je uradio i tetovažu posvećenu njoj, ali to nije sve kada je njihov odnos u pitanju.

Darko Lazić, Andreana Čekić
foto: Printscreen

Naime, od 2014. godine kumovi imaju ritual koji je sa godinama postao tradicija, a to je da se uvek i slikaju zajedno pored jelke pred novogodišnje praznike.

Iako im obaveze ne dozvoljavaju da se često viđaju jer su na različitim stranama sveta, Andreana i Darko uvek nađu vremena da naprave još jednu uspomenu u nizu i produže praznični album koji kreiraju godinama.

Andreana Čekić
foto: Printskrin/Instagram

Ni ove godine nisu napravili izuzetak te se pevačica pohvalila na Instagramu i napisala:

- Tradicija od 2014. te godine.

Kurir.rs/L.M.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

03:33

PLATIO 50€ DA BI PEVAO NA PLEJ BEK? Darko Lazić častio Di Džeja da bi umesto pevanja uživo otvarao usta, a EVO ŠTA JE RAZLOG

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja