"GAGA JE JEDNA KRALJICA, MOJ IDOL!" Tanja Savić nije štedela lepe reči na račun folk dive, malo poznati detalji iz njihovog odnosa
Foto: Printscreen

rame uz rame

"GAGA JE JEDNA KRALJICA, MOJ IDOL!" Tanja Savić nije štedela lepe reči na račun folk dive, malo poznati detalji iz njihovog odnosa

Stars -

Specijalna gošća u 15. epizodi plesnog takmičenja "Rame uz rame sa Draganom" koji se vikendom emituje na Kurir televiziji bila je Tanja Savić, koja nije štedela lepe reči na račun folk zvezde, te je istakla da obožava što se Mirkovićeva uvek smeje dok peva.

Dragana Mirković iz emisije u emisiju "Rame uz rame sa Draganom", koja se emituje svakog vikenda na Kurir televiziji, pokazuje koliko ceni i poštuje mlađe kolege.

Dragana Mirković
foto: Printscreen

U prilog tome svedoči Tanja Savić, koja je ove nedelje bila u žiriju popularnog takmičenja, iz kojeg će najbolji igrač zaplesati s najvećom regionalnom zvezdom na njenim solističkim koncertima 29. i 30. decembra u Štark areni u Beogradu i dobiti ček od milion dinara.

Dragana Mirković
foto: Printscreen

Tanja je tokom emisije govorila o svom odnosu s muzičkom zvezdom, pa je istakla da joj je Dragana idol od detinjstva.

Dragana Mirković
foto: Printscreen

- Gaga moja. Dragana je ustvari jedna kraljica. Ona je moj idol od ranog detinjstva. Ja sam u njoj prepoznala sreću. Dragana dok peva se smeje, bilo da su u pitanju tužne ili srećne pesme. Ona se uvek smeje. To je ono što je mene prvo privuklo da nju pratim kao pevačicu i kao idola - priznala je pevačica bez sujete, a ni Dragana nije štedela lepe reči na njen račun: - Tanja je je pre svega jedna jako draga i mila osoba. Ona se već duže vreme bavi ovim poslom i ostala je ista. A ja to mnogo volim kod ljudi - rekla je folk zvezda.

Novi zabavni format Kurir televizije "Rame uz rame sa Draganom" emituje se svake subote i nedelje od 20 časova.

Dragana Mirković
foto: Miomir Milić

Najveća regionalna muzička zvezda Dragana Mirković sa svojim timom izabrala je 14 takmičara koje će voditi kroz uzbudljivu avanturu.

Oni će se gotovo tri meseca boriti za priliku da nastupaju sa Draganom Mirković na njenom jubilarnom koncertu, ali i za glavnu nagradu, koja iznosi čak milion dinara.

Kurir.rs/A.P./K.M/

Bonus video:

05:20

Lepa Brena i Dragana Mirković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track