MARIĆ JE LUDEO ZA OVOM POZNATOM SRPKINJOM PRE VESNE! Reč je o voditeljki: Samo je 1 pričala o njemu, a postoji i ZAJEDNIČKA FOTKA
Foto: Nemanja Nikolić

zanimljivo

MARIĆ JE LUDEO ZA OVOM POZNATOM SRPKINJOM PRE VESNE! Reč je o voditeljki: Samo je 1 pričala o njemu, a postoji i ZAJEDNIČKA FOTKA

Stars -

Jedan od naših najuticajnijih novinara, Milomir Marić u skladnoj je vezi sa književnicom Vesnom Radusinović čak dve i po decenije.

Njihova ljubavna priča odoleva svim iskušenjima sadašnjice, kojih je nesumnjivo mnogo, s obzirom na to da su oboje javne ličnosti. Međutim, Vesna nije jedina žena u Marićevom životu, koja je uspela da osvoji njegovo srce.

Nekada davno, novinar je bio u ljubavi sa voditeljkom Duškom Jovanić, prenose mediji.

Milomir Marić, Vesna Radusinović
foto: Damir Dervišagić

Detalji njihove romanse nisu poznati široj javnosti, ali evidentno je da nisu opstali, jer je Milomir upoznao Vesnu, ženu svog života. Svojevremeno bivša devojka Milomira Marića, govorila je o njemu sa strahopoštovanjem.

- Mariću se može osporiti mnogo toga, ali inteligencija i, narodski rečeno, načitanost, sigurno ne - bila je iskrena Duška.

Podsetimo, iako danas za voditelja svi jako dobro znaju, put njegove karijere bio je dug i traje decenijama, a nedavno se na društvenim mrežama pojavila fotografija Milomira Marića iz mladosti.

Njegova koleginica Mirjana Bobić Mojsilović prisetila se jednom prilikom kako su izgledali davne 1993. godine, kada su zajedno bili deo redakcije časopisa "Duga", gde je Marić i počeo svoju karijeru.

On je tada imao zift crnu kosu koja je duža od ove frizure koju danas neguje.

Već tada su ga žene obožavale, a od njegovog oštrog pera u tadašnjem listu "Duga" svi su strepeli. Marić je u međuvremenu dobio koju boru na licu, a kosu su mu prošarale sede.

Kurir / Blic / Stori

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track