"IMAM INTIMNI ODNOS, ŠTA ĆE MI NEKO DA MU PEREM ČARAPE!" Zorica Marković otkrila ZAŠTO NE ŽELI DA SE UDA: To znači i više posla
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

"IMAM INTIMNI ODNOS, ŠTA ĆE MI NEKO DA MU PEREM ČARAPE!" Zorica Marković otkrila ZAŠTO NE ŽELI DA SE UDA: To znači i više posla

Stars -

Sinoć je bila prava žurka kod Zorice Marković. Pevačica je otvorila kafanu, a na otvaranju bilo je opšte narodno veselje.

Tako vam je to sa Zokom. Što se gostiju tiče, došli su Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović-Kemiš, Maja Nikolić, Nela Bijanić i Nada Topčagić.

Izgleda da se pevačice dugo nisu videle, te je prilikom ovog susreta pao zagrljaj. Obe su bile dobro raspoložene, a kako to samo pomenute folk pevačice znaju, odmah su krenule da prave šou ispred kamera.

00:32

Susret Nade Topcagić u Zorice Marković

- Kafana je život, ovde se sve zbiva i kafana je čudo što se tiče prijateljstva, ovde su rastanci, ovde se nove ljubavi rađaju, ovde je sve. Pitaju me zašto ne radim solistički koncert. Šta će mi za 12 godina u ugostiteljstvu svaku noć pevam. Za reprizu Nove godine posvetiću celo veče, Mišel Gvozdenović i ja, već je skoro puno, tako da smo krenuli. Biće tu Stoja, Ana, Vendi, Goci, i Čana, jedan miks, zvaćemo poznate pevače, imamo dovoljno mesta - rekla je pevačica.

Zorica Marković
foto: Kurir televizija

Ne možemo da ne pitamo kako je moguće da uz ovako jaku ženu ne stoji i jak muškarac. Razmišlja li možda o udaji?

- Ja sam u nekoj normalnoj vezi, kada se vidimo, vidimo, kada se ne vidimo, ne vidimo. Imamo sve, imam i seks, imam i pažnju, imam i sve. Ne razumem što treba sad. Da perem čarape? E, neću. Više da radim? Kada da stignem to sve? Ne mogu - otkrila je pevačica.

03:21

IMAM S*KS, ŠTA ĆE MI NEKO DA MU PEREM ČARAPE! Zorica Marković otkrila ZAŠTO NE ŽELI DA SE UDA: Više posla, kako da stignem sve?

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs /L.V.

Bonus video:

02:33

EVO ZAŠTO JE IVAN MARINKOVIĆ DOBIO TUŽBU I ZABRANU PRILASKA! Zorica Marković iskreno: Preterao je, bila sam na Aninoj strani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track