OGLASILA SE JOVANA JEREMIĆ NAKON ŠTO SU PROCURILE SLIKE SA NOVIM DEČKOM: Otkrila sve o njemu: Nisam ga birala po tome, ali...
Foto: Privatna Arhiva

ozbiljan biznismen

OGLASILA SE JOVANA JEREMIĆ NAKON ŠTO SU PROCURILE SLIKE SA NOVIM DEČKOM: Otkrila sve o njemu: Nisam ga birala po tome, ali...

Stars -

Jovana Jeremić uhvaćena je kako se ljubi sa novim dečkom koji je od nje stariji 14 godina, na jednom privatnom veselju, a sada se voditeljka oglasila i otkrila ko je i čime se bavi njen partner, kao i gde su bili kada su ih uslikali.

- Da, istina je, ovo je moj novi dečko. Ime mu je Dragan Stanković. Naravno, nisam ga birala po tome, ali sticajem okolnosti on je jedan od najuspešnijih privrednika u Srbiji. Slike koje objavljujem nastale su iste večeri kada i one koje su procurele u medije. Unedelju 10,. decembra, oženio se Draganov najstariji sin Miloš, venčao se sa predivnom Marijom sa kojom ima i ćerku, pa smo se proveselili, proslavili svadbu, ali i krštenje Miličino. Dragan je najveća ljubav mog života, a svima vama hvala na interesovanju. - napisala je Jovana na svom Instagram profilu.

Podsetimo, Jeremićeva dugo nije htela da otkrije ko je njen patner i ako je govorila o njemu. Međutim, sada kada su fotke isplivale, Jovana se oglasila i otkrila sve o partneru.

Kurir.rs

Bonus video:

00:47

Jovana Jeremić pokazala slavljeničku tortu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track