JOVANA JE PARTNERA UGOSTILA U JUTARNJEM: On napravio najveću ČESNICU pa joj poslao DUKAT, ona se topila i slala mu SRCA pred svima
Foto: Printscreen

JOVANA JE PARTNERA UGOSTILA U JUTARNJEM: On napravio najveću ČESNICU pa joj poslao DUKAT, ona se topila i slala mu SRCA pred svima

Stars -

Jovana Jeremić otkrila je identitet svog novog partnera, koji je 14 godina stariji od voditeljke, pošto su u javnosti procurile njihove fotografije sa venčanja njegovog sina. Reč je o preduzetniku Draganu Stankoviću iz Begaljice, kod Grocke.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen

Jeremićka ga je čak i ugostila u Jutarnjoj emisiji jer je njegova pekara napravila najveću česnicu koja se lomila ispred Hrama Svetog Save. Potom je Stanković iz džepa izvadio poklon za Jovanu i preko reportera poslao joj dukat, a ona mu je slala poljupce i srca i sve to u programu uživo.

Dragan Stanković
foto: Printscreen

- Srce moje - rekla je voditeljka.

Podsetimo, Dragan je ranije u medijima govorio o svojim počecima u pekarskoj industriji.

- Pre 12 godina počeli smo kao mala zanatska radnja, mala pekara u Begaljici, kod Grocke. Video sam perspektivu u pekarstvu i kako smo zarađivali, tako smo se postepeno i širili, ulažući svoja sredstva. Na samom startu je bilo puno posla, ali smo naporno radili i to nam je omogućilo da dostignemo sadašnju veličinu - rekao je jednom prilikom Dragan, vlasnik i direktor Pekarske industrije iz Begaljice kod Grocke.

Voditeljka je na svom Instagram nalogu objavila njegov identitet i njihove zajedničke fotografije na kojima se ljube.

- Da, istina je, ovo je moj novi dečko. Ime mu je Dragan Stanković. Naravno, nisam ga birala po tome, ali sticajem okolnosti on je jedan od najuspešnijih privrednika u Srbiji. Slike koje ovde objavljujem nastale su iste večeri kada i ona fotografija koja je procurela u medije. U nedelju 10. decembra oženio se Draganov najstariji sin Miloš, venčao se sa predivnom Marijom sa kojom ima ćerkicu Milicu, pa smo se proveselili, proslavili svadbu, ali i krštenje Miličino. Dragan je najveća ljubav mog života, a svima vama hvala na interesovanju i čestitkama - napisala je Jovana uz fotku sa izabranikom.

kurir.rs/I.L.

Bonus video:

06:46

Jovana Jeremić proslavlja rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track